HomeStiri Mondene Cine este Diana Belbita de la Exatlon?!

Cine este Diana Belbita de la Exatlon?!

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
Cine este Diana Belbita de la Exatlon in Stiri Mondene

Merită această țară să afle cine este Diana Belbiță de la Exatlon?! Cu siguranță, da! Este o luptătoare și în ring, dar și în viața privată. Este o faimoasă războinică în competiție, iar asta îi dă parcă și mai multă putere.

Cine este Diana Belbita de la Exatlon in Stiri Mondene

Când nu se vede la televizor, Diana Belbiță le face pe toate: este luptătoare profesionistă de MMA, este multiplă campioană de Kembo și campioană la kickboxing. Cu atâtea „joburi”, mai știe cineva cine este Diana Belbiță de la Exatlon și cine este aceasta acasă?

În competiție este concurenta ce a pus gând rău tuturor: vrea să fie cea mai rezistentă, să rămână până la final.

Sportul oferă o viață plină de eforturi, dar și de satisfacții, dar oare cât de tare o o definesc pe Diana Belbiță aplauzele, fanii, premiile, călătoriile? Doar munca poate spune cine este Diana Belbiță de la Exatlon. Faima nu va putea să arate vreodată calitatea unui om.

Diana Belbiță – femeia de fier

Cine este Diana Belbita de la Exatlon1 in Stiri Mondene

Fire extrem de ambițioasă, nu se dă înlături de la nimic, nici măcar de la probele dificile care necesită strategii și foarte multă voință. „Prințeșa Războinică”, așa cum i se mai spune, a reușit să învingă rivalele la proba pe bârna foarte îngustă.

Nu a căzut în apă, dar nu știe foarte bine să înoate și trebuie mereu să fie ajutată pentru a ieși de acolo în perfectă siguranță.

„Mi-am propus să nu intru în apă pentru că încă nu știam cât de adâncă este, așa că am zis că nu vreau să încerc asta. Chiar m-am bucurat de acest joc, a fost pe gustul meu!”, a declarat Diana după încheierea probei pe care a câștigat-o.

Premii obținute de Diana Belbiță

Despre cine este Diana Belbiță de la Exatlon au ceva de spus și premiile aduse acasă de aceasta.

  • În anul 2011 a câștigat Gala K1 de la Szeged.
  • În 2013 a câștigat, prin KO, Gala „Luptători în cușcă”.
  • În 2016 a învins-o pe poloneza Katarzina Lubonska.
  • În 2017 a luptat și contra braziliencei Ariane Lipski.
  • A câștigat și titlul de campioană națională în Unifight.

Înainte de a pleca în competiția vieții sale, Federația Română de Kempo, a vorbit foarte frumos despre componenta lotului. S-a spus, în cuvinte puține, cine este Diana Belbiță de la Exatlon, dar nu numai…

„Diana este o luptătoare din toate punctele de vedere și o componentă de bază a lotului național de Kempo, lucru cu care ea se mândrește, după cum se vede. Mă bucură faptul că nu se desparte de tricoul pe care scrie KEMPO și cred că acesta este talismanul ei norocos. I-am dat personal acel tricou, chiar înainte de plecare, pentru că am vrut să știe, astfel, că noi toți, cei din lotul național de Kempo, suntem alături de ea mereu, indiferent dacă pierde sau câștigă. Noi știm că indiferent de probă sau rezultat, Diana va trage de ea până la ultima picătură de energie. Acesta este spiritul luptătorilor, iar Diana Belbiță este o adevărată luptătoare atât în cușcă, cât și în viață. Diana are o galerie puternică de susținători, peste 4.500 de sportivi legitimati la 114 cluburi de Kempo din toată țara”, a declarat sensei Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed