Home Stiri Cine este tatăl Antoniei?

Cine este tatăl Antoniei?

autor Elena Yvette
1475 vizualizari
loading...

Toată lumea cunoaşte viaţa controversată a cântăreţei Antonia.

A crescut în America, nu ştie cine este tatăl său biologic, a divorţat de italianul Vincenzo Castellano, are trei copii şi este căsătorită cu Alex Velea. Pe mama artistei, Denise Iacobescu, o cunoaştem cu toţii, fiind foarte mediatizată datorită tinereţii şi frumuseţii ei. Despre tatăl adoptiv al Antoniei nu ştim foarte multe, iar tatăl ei biologic este de negăsit.

Cine este tatăl Antoniei 5

Tatăl adoptiv al Antoniei se numeşte Mihai Iacobescu, este artist de circ şi a trăit în America peste 20 de ani. Pe mama Antoniei a cunoscut-o în America, erau colegi la circ. Denise era manichiuristă şi îi mergea foarte bine. Când a cunoscut-o pe Denise, aceasta era deja mămică, o avea pe micuţa Antonia care avea doar cinci luni.

Cine este tatăl Antoniei 2

A iubit-o foarte mult pe Denise, tocmai de aceea s-a ataşat şi de Antonia imediat cum a cunoscut-o şi categoric el se consideră tatăl ei.

Certificatul de naştere vorbeşte. Eu sunt tatăl ei, nu ştiu de ce apar acum astfel de atacuri care nu au legătură cu procesul ei. Am întrebat-o pe Antonia despre acest lucru, că îşi caută tatăl, nu am idee ce prostii a făcut… Nu mi-a dat niciun răspuns. Nu eu am dat-o afară din casă, Antonia a vrut să stea cu Denise când aceasta s-a întors din America. Eu şi mama Antoniei am divorţat în SUA, în 2005, apoi m-am întors în ţară, împreună cu fiica mea (n.r.- Antonia), pentru că o cunoscusem pe actuala mea soţie”, a povestit Mihai Iacobescu pentru Libertatea.

Acesta se înţelege foarte bine cu Antonia, i-a fost alături pe toată perioada procesului cu Vincenzo Castellano…

„Perfect. Eu mă bucur enorm pentru ea. Ne întâlnim când avem timp, vorbim des la telefon. Este un copil cuminte, pentru că a primit o educaţie bună!”, a spus Mihai Iacobescu despre relaţia cu Antonia.

Mihai Iacobescu si Antonia in timpul procesului cu Vincenzo

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies