HomeStiri Mondene Cine va mai fi în juriu alături de Andreea Marin la noul show muzical de la Pro TV

Cine va mai fi în juriu alături de Andreea Marin la noul show muzical de la Pro TV

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 890 views
cine-va-mai-fi-juriu-alaturi-de-andreea-marin-la-noul-show-muzical-de-la-pro-tv in Stiri Mondene

Încet-încet, încep să apară toată numele care vor face parte din show-ul muzical care va fi difuzat de Pro TV începând cu această primăvară. Alături de Andreea Marin, membru al juriul va fi și Gigi Căciuleanu, un cunoscut coregraf de talie internațională.

cine-va-mai-fi-juriu-alaturi-de-andreea-marin-la-noul-show-muzical-de-la-pro-tv

„Te PROvoc la dans” se va numi show-ul muzical care va începe la Pro TV în această primăvară. După ce s-a aflat că Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, rivale de mai mult timp, vor fi colege de platou în calitate de prezentatoare, respectiv jurat, încep să apară și alte nume care vor fi prezente pe micile ecrane, fie ca jurați, fie drept concurenți.

Coleg cu Andreea Marin, în tabăra juraților, va fi și Gigi Căciuleanu, specializat în dans contemporan. Coregraful de talie internațională are o carte de vizită impresionantă. După spectacole susținute în toată lumea, fiind răsplătit cu numeroase distincții, acesta a condus instituții de dans din Franța și Chile. Ba mai mult, pentru munca sa a fost decorat atât de către statul francez, cât și de către cel român.

cine-va-mai-fi-juriu-alaturi-de-andreea-marin-la-noul-show-muzical-de-la-pro-tv1

Gigi Căciuleanu și-a început cariera de dansator la doar 14 ani. De atunci și până în prezent, acesta a lucrat cu cele mai mari companii de profil din Europa, iar coregrafiile sale s-au regăsit în repertoriul Operelor din Paris, Lyon, Avignon, Hamburg, Roma, Cardiff, Montevideo și la Teatrul din Sao Paolo. Se pare că, în perioada filmărilor, Gigi Căciuleanu va face naveta între România și Franța, pentru că în prezent acesta predă dans contemporan în ateliere și master class la instituții precum Conservatorul Naţional Superior La Villette, l’ Ecole de l’ Opéra de Paris, Conservatoarele Naţionale franceze: Boulogne – Billancourt, Annecy, Chambéry, Rennes…

Show-ul muzical va fi prezentat de Mihaela Rădulescu și Cabral, iar printre concurenți se află Marius Manole, Oana Zăvoranu, Rona Hartner, Joseph Hadad, Sandu Lungu (luptător MMA) și Dana Budeanu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed