Home Stiri Ciorbă de ciuperci cu borş de casă

Ciorbă de ciuperci cu borş de casă

autor Elena Yvette
360 vizualizari

Prepară o ciorbă de ciuperci cu borş de casă urmând paşii recomandaţi de noi şi toţi cei adunaţi în jurul mesei vor fi încântaţi de rezultat. Aromată, gustoasă, fierbinte şi aburindă, acestea sunt calităţile pe care trebuie să le îndeplinească o ciorbă desăvârşită.

bors de ciuperci

Ciorbă de ciuperci cu borş de casă – Ingrediente

300 g ciuperci
2 linguri ulei
1 morcov mare
1 rădăcină pătrunjel
1 ţelină potrivită
1 ceapă
2 linguri orez
1 linguriţă amestec rozmarin, măghiran, cimbru, salvie
600 ml borş de casă
leuştean verde
sare
piper
smântână

Află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies