Prepară o ciorbă de ciuperci cu borş de casă urmând paşii recomandaţi de noi şi toţi cei adunaţi în jurul mesei vor fi încântaţi de rezultat.
Prepară o ciorbă de ciuperci cu borş de casă urmând paşii recomandaţi de noi şi toţi cei adunaţi în jurul mesei vor fi încântaţi de rezultat. Aromată, gustoasă, fierbinte şi aburindă, acestea sunt calităţile pe care trebuie să le îndeplinească o ciorbă desăvârşită.
Ciorbă de ciuperci cu borş de casă – Ingrediente
300 g ciuperci
2 linguri ulei
1 morcov mare
1 rădăcină pătrunjel
1 ţelină potrivită
1 ceapă
2 linguri orez
1 linguriţă amestec rozmarin, măghiran, cimbru, salvie
600 ml borş de casă
leuştean verde
sare
piper
smântână
Elena Yvette Rădulescu este redactor la yve.ro și absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, unde a urmat specializarea Media, Comunicare și Jurnalism. De asemenea, Elena a urmat cursuri de prestigiu în domeniul astrologiei, precum The Astrology University și International Academy of Astrology, consolidându-și expertiza în horoscop și interpretarea astrelor. Aceste programe de formare recunoscute internațional i-au oferit cunoștințe aprofundate și tehnici avansate în astrologie, permițându-i să ofere analize precise cititorilor.
Cu o pasiune deosebită pentru scris și informare, Elena s-a specializat pe categoriile horoscop, frumusețe și știri, aducând cititorilor conținut de calitate, bine documentat și captivant. Are o atenție deosebită la detalii și tendințele actuale. Articolele ei sunt apreciate pentru stilul clar și abordarea echilibrată a subiectelor, combinând cunoștințele sale jurnalistice cu expertiza astrologică pentru a oferi perspective unice și relevante.
Niciun comentariu încă