Ciorbă rădăuţeană de ciuperci pleurotus

Share

Nu cufundaţi niciodată ciupercile pleurotus în apă în apă pentru a le spăla, fiindcă sunt poroase şi vor absorbi multă apă, pierzându-şi astfel aroma. Pentru ciorba rădăuţeanmă de ciuperci pleurotus, ştergeţi-le delicat cu un prosop de hârtie umed (sau treceţi-le pe sub un fir de apă), îndepărtând părţile vătămate, praful şi pământul.

Ciorbă rădăuţeană de ciuperci pleurotus

Ciorbă rădăuţeană de ciuperci pleurotus – Ingrediente

1 kg ciuperci pleurotus
1 kg smântână pentru gătit
1 ceapă
6 căţei usturoi
1 borcan de gogoşari în oţet
3 morcovi
2 ţeline
1 rădăcină pătrunjel
1 rădăcină păstârnac
2 gălbenuşuri
sare
piper
apă

Află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news