HomeStiri Mondene Citate scrise de Michael Jackson care ne arata latura sa umana

Citate scrise de Michael Jackson care ne arata latura sa umana

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
Michael-Jackson in Stiri Mondene

A șocat lumea întreagă cu look-ul său excentric și schimbările pe care le-a făcut periodic pentru a avea pielea foarte albă. În ciuda complexelor sale care au ajuns să îl coste viața, Michael Jackson avea o gândire profundă.

 Michael Jackson

            Ne încântă și acum inimile cu muzica sa ce transmite mesaje de pace și iubire, însă felul său de a gândi era unul comun. Michael se considera un om obișnuit din multe puncte de vedere.

  1. Sunt la fel ca toți ceilalți. Mă voi tăia – și sângele va curge.”

Deși era o vedetă căutată și avea mulți fani, Michael își recunoștea slăbiciunile umane și faptul că nu se diferenția cu nimic față de noi toți.

2. „Toată lumea care a devenit o stea în copilărie trece prin aceeași perioadă de suferință. La un moment dat, nu mai ești același copil încântător.”

Schimbările aduse de trecerea timpului își pun amprenta pe imaginea unei vedete, iar publicul sesizează diferențele aduse de vârstă.

3. „Tatăl meu a fost un manager strălucit. Eu am vrut să fiu ca el… să fiu doar tată.”

Este cunoscut programul strict pe care părinții l-au impus fraților Jackson care au format trupa Jackson Five. De multe ori, Michael a regretat distanțarea de familie și și-a dorit să fie mai apropiat de copiii săi.

4. „Nu am spus niciodată: «Eu sunt Iisus». Dar, probabil, există unele paralele între Hristos și mine. Poate că am fost trimis aici să aduc vestea bună prin dans și muzică.”

Fanii l-au idolatrizat, însă citatul acesta ne arată cât de modest era Michael Jackson, de fapt.

5. „M-am gândit la evoluția muncii muzicale din copilărie. Poate că cea mai mare influență asupra mea a avut-o Pyotr Ilyich Tchaikovsky. Dacă luați «Spărgătorul de Nuci», veți vedea că fiecare melodie este un «hit», fiecare în parte. Și m-am gândit: «De ce nu poate exista un album în muzica pop în care fiecare melodie este un hit?»”

A reușit să scoată un album în care toate piesele au fost de succes și mai sunt ascultate și în prezent, deci și-a atins scopul.

6. „Dacă toți locuitorii din Hollywood care au suferit o operație plastică ar decide să plece imediat într-o vacanță, nu ar mai rămâne niciun singur suflet în oraș.”

El însuși a fost un „fan” al operațiilor estetice, însă a pus accentul pe un mare adevăr: toate vedetele și-au construit o imagine artificială.

7. „Cu cât este mai mare steaua, cu atât sunt mai multe minciuni.”

Imaginea unui star, fie el de cinema sau muzical, nu este construită întotdeauna pe fapte reale, însă fanii au nevoie de ceva spectaculos în mod constant.

8. „Mi se pare că mă cunosc, dar mi se pare că mă înșel.”

După o viață tumultuoasă și atâtea operații estetice pentru a obține imaginea perfectă, se pare că Michael ajunsese și el într-un impas existențial.

9. „Sunt o persoană visătoare și creativă. Dumnezeu mi-a dat anumite talente. Urăsc această analogie, dar sunt talentat și nu știu cum să mă descurc.”

Michael Jackson a fost un artist autentic, înzestrat cu mult talent de la Natură, lucru care se pare că a ajuns să îl deruteze destul de mult.

10. „Nu mi-a fost niciodată frică să mă urc pe scenă. Mă simt mult mai confortabil decât în ​​altă parte.”

Ca orice artist, locul său preferat a fost mereu scena, unde s-a simțit cel mai bine.

11. „Într-o casă plină de oameni este mai ușor să te simți singur.”

Firea sa visătoare îl făcea de multe ori mai nesociabil și se simțea neînțeles de cei din jurul său.

12. „Întotdeauna mi-am dorit puțină atenție.”

Pentru această atenție a devenit un star de talie mondială și a primit mai multă atenție decât și-a dorit.

13. „Cel mai puternic lucru din lume este o persoană și rugăciunea sa.”

Din nou ne arată latura sa umană și bunătatea ființei sale, dar și un mod de gândire simplu și orientat spre spiritualitate…

14. „Este atât de bine să fii în viață!

Deși iubea viața, din păcate stilul său de viață și obsesia operațiilor estetice i-au răpit viața mai devreme decât și-ar fi dorit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed