HomeStiri Mondene Clarvăzătoarea Carmen Harra vorbește despre sfârșitul protestelor: „Urmează Al Treilea Război Mondial”

Clarvăzătoarea Carmen Harra vorbește despre sfârșitul protestelor: „Urmează Al Treilea Război Mondial”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 727 views
clarvazatoarea-carmen-harra-vorbeste-despre-sfarsitul-protestelor-urmeaza-al-treilea-razboi-mondial in Stiri Mondene

Carmen Harra, vestită pentru previziunile ei, nu vede cu ochi buni protestele care au loc la noi în țară. Aceasta a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Anul 2017 va fi unul crucial.

clarvazatoarea-carmen-harra-vorbeste-despre-sfarsitul-protestelor-urmeaza-al-treilea-razboi-mondial

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut câteva confesiuni atât cu privire la situația din România, cât și despre situația de instabilitate de la nivel global. Acesta susține că vin vremuri grele pentru toată lumea.

„Starea generală din România este legată de starea mondială foarte tensionată, peste tot în lume oamenii îşi strigă frustrările şi reacţionează emoţional, pe fondul unei temeri generale că urmează Al Treilea Război Mondial. Faptul că electorii l-au trimis pe Donald Trump la Casa Albă, în timp ce americanii au votat-o masiv pe Hillary Clinton, a amplificat starea internaţională de tensiune. Comportamentul lui Trump în calitatea de lider al SUA a dat startul protestelor în lume. În America au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de politica lui Trump peste trei milioane de oameni într-o singură zi. Urmările le ştiţi…

Din păcate, şi în România urmează o tragedie, Guvernul va cădea destul de repede ca urmare a mişcărilor de stradă şi situaţia va deveni din ce în ce mai tulbure, în ton cu situaţia mondială. Economia globală se va prăbuşi pe fondul lipsei unor lideri reali în SUA şi în alte state mari, iar monedele se vor prăbuşi, ceea ce am spus deja. Chiar dacă ni se spune că economia este stabilă, va urma un colaps economic general şi o perioadă de recesiune mult mai gravă decât ceea ce am trăit acum câţiva ani.

Pe acest fond, vom fi extrem de aproape de un război global şi 2017 este un an crucial în acest sens. Va fi un an de cotitură care va schimba lumea aşa cum o ştim astăzi. Pericolul în acest an este să se declanşeze un conflict global în care pot muri sute de milioane de oameni nevinovaţi. Să nu uităm că există arme nucleare şi că nu toţi liderii mondiali sunt responsabili pentru deciziile luate.

Revenind la România, mişcările de protest nu vor înceta, Guvernul va cădea şi va urma o perioadă agitată din toate punctele de vedere. Nu sunt excluse nici alegerile anticipate, dacă protestele se amplifică fără nicio reacţie din partea liderilor. Repet, e vorba de reacţii emoţionale ale mulţimii, pe fondul manipulării, nu neapărat de reacţii logice şi normale. Generaţiile actuale nu ştiu ce înseamnă instabilitatea politică şi economică sau războiul”, a declarat Carmen Harra pentru Ziarul Ring…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed