Home Stiri Mondene Claudia Ghițulescu, devastată de durere! De ce a ajuns la divorț

Claudia Ghițulescu, devastată de durere! De ce a ajuns la divorț

autor Negriu Elena
1,1K views

Claudia Ghiţulescu primește lovitură după lovitură de la viață. Aceasta a pierdut o sarcină, iar acum a ajuns la divorț.

Cunoscuta cântăreață de muzică populară și-a dorit enorm să devină mamă, dar, din păcate, a pierdut sarcina, iar recent, soțul ei a înșelat-o cu o tânără.

Claudia Ghiţulescu a povestit la Acces Direct drama prin care trece, explicând și motivul pentru care a ajuns să se despartă de soțul său.

„Acum doi ani am fost mireasă, m-am căsătorit din dragoste. Așa a fost să fie, să ajungem la divorț.

Așa și-a dorit, i-am respectat dorința, eu am luptat să mai dăm o șansă, a dat semne că ar vrea, dar nu a fost să fie. Nu mai stăm împreună de șase luni.

Am luptat foarte mult să avem un copil, am rămas însărcinată și pe timpul sarcinii am simțit niște chestii. Tensiunile care erau în timpul sarcinii nu au fost bune, m-au afectat.

Aproape de trei luni am aflat că am pierdut sarcina. Nu mai aveam nici o conexiune, l-a deranjat că eu i-am spus că ne-am certat mult în timpul sarcinii și a fost vina lui că am pierdut-o.

Îmi pare rău, eram nervoasă. Am fost singură la spital”, a spus Claudia Ghițulescu la Acces Direct.

„Un prieten mi-a spus că e cu o fată, o copilă de 20 de ani, angajată a lui. O știam pe această fată. Am crezut că e familist, eu nu-l recunosc, el nu credea în diferența asta de vârstă.

Nu știu cum a intrat în această relație, eu am căutat-o, am zis să îi explic că e un copil, iar soțul meu a trecut printr-o perioadă dificilă.

Am avut multe persoane care știau despre această relație, dar ei au vrut să mă protejeze. El mi-a zis că nu e adevărat, eu l-am crezut pe soțul meu.

Copila aceasta se posta pe Facebook că e la restaurant unde era și soțul meu. Eu am văzut, dar am refuzat să cred.

Toată lumea știe că mi-am dorit să am familie și copil. Eu, ca soție, am zis să fiu mai înțeleaptă, să ne continuăm căsnicia și să trecem peste.

Nu mai vreau împăcare, sunt câteva luni în care am luptat suficient. Divorțăm deja, nu mai e cale de întoarcere.

N-am vrut să divorțez, dar sunt luni de zile, acum vorbesc din respect”, a adăugat Claudia Ghițulescu…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed