Home Stiri Claudia Pătrășcanu a dat de pământ cu Bianca Drăgușanu: „Desfrânată, falsă”

Claudia Pătrășcanu a dat de pământ cu Bianca Drăgușanu: „Desfrânată, falsă”

autor Mirela
549 views 2 minute timp de citit

Ieri, Claudia Pătrășcanu a pus paie pe foc în ceea ce privește scandalul pe care îl are cu Bianca Drăgușanu. Fosta soție a lui Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi, a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, în cadrul rubricii „sosuri iuți”. Aceasta a trebuit să răspundă mai multor întrebări incomode, printre care s-au numărat unele legate și de Bianca.

Cântăreața a trebuit să spună trei cuvinte care o caracterizează pe actuala parteneră a fostului ei soț, iar aceasta nu s-a sfiit și a spus că este „Desfrânată! Falsă! Nu e un exemplu bun pentru mine, dar și pentru orice mamă”. Artista putea să mănânce picant, iar Măruță nu citea întrebarea, dar a decis să fie asumată și a permis ca întrebarea să fie spusă cu voce tare.

Nu a durat mult și Bianca Drăgușanu a reacționat. Fosta prezentatoare de la Kanal D a fost extrem de deranjată de ceea ce s-a spus la adresa ei și nu s-a lăsat mai prejos. „Nu sunt multe lucruri de spus, doar că eu consider şi cred cu toată tăria că femeia aceasta se autodescrie. Pot să spun că îmi este foarte milă de ea, iar în ceea ce priveşte falsitatea, cred că un om mai rău şi mai fals decât ea nu am văzut în viaţa mea. Adică acum trei săptămâni îmi dădea mesaje în care mă apreciază şi îmi dădea sfaturi şi spunea că poate copiii noştri vor sta vreodată la masă împreună şi să ne cunoaştem, iar acum foloseşte cuvintele astea aberante la adresa mea.

Cred că se autocaracterizează, iar vorba aia din popor i se potriveşte foarte tare: Prostul nu e prost destul până nu e şi fudul. Îi promit, ca să iasă din depresie, că toate florile pe care le-am primit eu de 1 martie, de 8 martie şi de ziua mea o să i le trimit ei, ca să fie şi ea fericită. Oricum, săraca e mai săracă decât orice săracă pe care o cunosc eu, e săracă şi cu sufletul, şi cu materialul… e ceva de Doamne fereşte!”, a spus Bianca, potrivit celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies