Home Stiri Claudia Pătrășcanu a recunoscut că a angajat detectivi și îl acuză pe Bădălău că și-a îndemnat un copil să bea

Claudia Pătrășcanu a recunoscut că a angajat detectivi și îl acuză pe Bădălău că și-a îndemnat un copil să bea

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 292 views 2 minute timp de citit

După ce Gabi Bădălău a spus că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, a angajat detectivi pentru a-l urmări, aceasta a negat acuzațiile, dar, acum, le-a recunoscut, susținând că a făcut-o din frică pentru viața copiilor săi.

Mai mult decât atât, artista a mărturisit că fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și-ar fi îndemnat unul dintre copii să consume alcool, după ce el se urcase la volan după ce băuse.

„Dl. Badălău se străduiește să-și spele imaginea degradată în urma scandalului din data de 14 aprilie a.c. care a fost amplu mediatizat în mass-media și încearcă să mă denigreze așa cum a procedat de nenumărate ori, tocmai pentru a distrage atenția și mizând pe faptul că se uită repede faptele sale.

De altfel, și raportul detectivilor, criticat de acesta, nu face decat să confirme conduita imorală în public, iar concluziile, după 4 zile de inevestigație, contrazic susținerile d-lui Bădălău: în toată aceasta perioadă, a fost surprins urcându-se și conducând după ce consumase alcool, iar, în mașina d-lui Bădălău, se afla un copil minor pe care, în prealabil, l-a îmbiat să consume alcool, în timp ce serveau masa”, a spus aceasta pentru cei de la spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu susține că viața copiilor este pusă în pericol

„De ce atâta amar pe stimatul domn Bădălău, că i-am pus eu detectivi pe cap, când, de fapt, timp de doi ani, eu am trăit cu ei în spatele meu, cu paparazzi puși de dumnealui și mama dânsului, chiar există probe în acest sens.

Eram urmărită din toate colțurile, încât eram foarte speriată. Da, am pus detectivi profesioniști nu pentru a-i urmări viața lui privată sau sentimentală, poate să umble cu cine dorește el.

Am pus detectivi, pentru că simt că îmi sunt în pericol copiii. Pe mine mă privește siguranța copiilor și este normal să mi-i protejez. Pentru siguranța copiilor, am pus această echipă de detectivi și pentru a urmări conduita și moralitatea domnului Bădălău”, a declarat Claudia pentru cancan.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies