Home Stiri Claudia Pătrășcanu, acuzații dure pentru persoana responsabilă de divorțul ei

Claudia Pătrășcanu, acuzații dure pentru persoana responsabilă de divorțul ei

autor Mirela
269 views 3 minute timp de citit
  • Claudia Pătrășcanu nu reușește să ajungă la un numitor comun cu Gabi Bădălău.
  • De ceva timp, artista susține că o parte din vină i-ar reveni mamei lui Gabi Bădălău.
  • Claudia Pătrășcanu a postat, din nou, un mesaj care pare a fi adresat mamei lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu nu reușește să ajungă la un numitor comun cu Gabi Bădălău, ceea ce înseamnă că divorțul lor, care durează de trei ani, nu se va soluționa prea curând.

De ceva timp, artista susține că o parte din vină i-ar reveni mamei lui Gabi Bădălău, cea care l-ar fi influențat pe acesta în neumărate rânduri.

Claudia Pătrășcanu, un nou mesaj pentru mama lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a postat, din nou, un mesaj care pare a fi adresat mamei lui Gabi Bădălău. Cuvintele pe care aceasta le-a scris în mediul online vizează mamele care intervin în relațiile pe care băieții lor le au.

„Dacă soacra zice că fata nu este bună… totul se destramă. Toate mamele de băieți să înțeleagă ceva acum. Dragi mămici, creșteți bărbați la ușă”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Gabi Bădălău i-a adus mai multe acuzații fostei soții

Gabi Bădălău a încercat, în urmă cu puține săptămâni, să își ia cei doi copii în vacanță, dar iubitul Biancăi Drăgușanu susține că i-a fost greu să facă acest lucru din cauza Claudiei.

Omul de afaceri a povestit, pe contul său de Instagram, că a reușit, în cele din urmă să îi ia, dar abia după ce a apelat atât la Poliție, cât și la Protecția Copilului.

De asemenea, milionarul a mai punctat faptul că nu și-a putut duce, inițial, copiii în Turcia, întrucât Claudia nu a vrut să îi ofere procura notarială prin care să poată scoate copiii din țară. În cele din urmă, lucrurile s-au rezolvat prin intermediul unei ordonanțe președințiale, ceea ce i-a permis să iasă din țară cu cei mici.

„După ce am făcut demersuri pentru ordonanța președințială, care suplinește procura și am câștigat acest drept al meu, de a părăsi țara cu copiii, a făcut cerere de anulare a ordonanței. I s-a respins cererea de anulare, dar a făcut apel”, a povestit acesta.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies