Home Stiri Claudia Pătrășcanu ar fi cerut ordin de protecție, după ce ar fi fost lovită

Claudia Pătrășcanu ar fi cerut ordin de protecție, după ce ar fi fost lovită

autor Mirela
265 views 3 minute timp de citit
  • Claudia Pătrășcanu trece prin momente tensionate, deoarece ar fi fost agresată.
  • Vinovat ar fi fost chiar șoferul lui Gabi Bădălău care ar fi lovit-o.
  • Artista ar fi cerut ordin de protecție împotriva acestuia.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin proces de divorț, de foarte multă vreme. De peste trei ani, aceștia încearcă să divorțeze, însă mereu trebuie să treacă prin momente dificile din cauza faptului că cei doi copii sunt implicați, deoarece sunt minori.

Aceștia nu reușesc să se pună de acord în ceea ce privește custodia micuților, motiv pentru care momentele tensionate dintre ei continuă.

Claudia Pătrășcanu ar fi cerut ordin de protecție

De data aceasta, la mijloc este prins chiar șoferul lui Gabi Bădălău, despre care aceasta susține că ar fi lovit-o. Claudia Pătrășcanu încă nu a făcut nicio declarație din acest punct de vedere, iar fanii ei așteaptă o clarificare a situației.

Potrivit click.ro, Claudia Pătrășcanu ar fi cerut un ordin de protecție, după ce șoferul lui Gabi Bădălău ar fi lovit-o. Aceasta se teme pentru viața ei și pentru cea a copiilor, motiv pentru care a luat această decizie.

Gabi Bădălău susține că a fost oprit de poliție din cauza Claudiei

„Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi, un nou episod marca Claudia scandal. M-am dus vineri la ea la poartă să iau copiii în weekend la mine, conform înțelegerii verbale și scrise pe care am avut-o cu ea și conform hotărârii judecătorești. Ajung la ea la poartă, ies copiii, îmi sar în brațe de bucurie, iese și ea filmându-mă și spunându-mi că sunt foarte obosit, că de ce am venit drogat să iau copiii.

 Pe drum, la taxa de pod, două motociclete de poliție, plus o altă mașină de poliție m-au oprit, aceștia spunându-mi că este o sesizare la 112 din partea Claudiei, cum că am luat copiii cu forța și că ea, mama îngrijorată… cum că tatăl conducea cu minorii sub influența drogurilor. M-au supus ambelor teste, atât de alcool, cât și droguri, ambele ieșind negative”, a spus Gabi Bădălău pe Instagram.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies