HomeStiri Mondene Claudia Pătrășcanu dă de pământ cu Gabi Bădălău: „Pentru dezmăț este milionar”

Claudia Pătrășcanu dă de pământ cu Gabi Bădălău: „Pentru dezmăț este milionar”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Claudia-Patrascanu-da-de-pamant-cu-Gabi-Badalau-„Pentru-dezmat-este-milionar-3.jpg

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este unul lung și anevoios. După ce s-a aflat că Bianca și Bădălău au plecat în Maldive, Claudia a început să facă tot felul de acuzații la adresa fostului ei partener.

Se pare că ceea ce o deranjează cel mai tare este faptul că, potrivit spuselor ei, afaceristul nu se ocupă de copiii lui și susține că nu are de unde să le dea o pensie alimentară mai mare, dar, în schimb, cheltuie foarte mult pe vacanțe, iar cea în care a fost cu Bianca nu a fost excepție.

Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Bădălău este responsabilă pentru divorțul acestora in Stiri Mondene

„Am primit o hârtie pe mail în care a cerut 15 mii de euro pe lună. Eu consider că doi copii cu scolile plătite de mine, consider că doi copii minori se pot descurca și cu 2-3 mii. Îmi doresc o educație foarte bună pentru copiii mei și vreau ca mama copiilor mei să-i crească bine. Mie mi se pare 15.000 de euro foarte mult”, a declarat Bădălău, în cadrul emisiunii XNS.

Claudia Pătrășcanu dă de pământ cu Gabi Bădălău „Pentru dezmăț este milionar” in Stiri Mondene

Claudia Pătrășcanu a reacționat imediat, exprimându-și punctul de vedere. „Vrea să mă umilească, vrea amar. În primul rând în momentul în care îmi doream cu disperare să ies din această căsnicie, această familie, am spus așa, că vreau să mergem la un notar. L-am plimbat, i-am dat divorțul, el a spus că nu are femeie de divorțat, dar avea femeie de batjocorit. Când este vorba de dezmăț și zile frumoase este milionarul Gabi Bădălău, când vine vorba de copii atunci este săracul Gabi Bădălău, iar nevasta trebuie să suporte orice.

Claudia Pătrășcanu dă de pământ cu Gabi Bădălău „Pentru dezmăț este milionar” in Stiri Mondene

Am mers de comun acord la un cabinet de mediere, am stabilit amândoi pentru binele copiilor noștri niște lucruri. Urma la o săptămână să ne vedem la același cabinet. El a spus <<vreau să merg să cer părerea părinților mei și revenim>>. Credeți-mă că nu a mai venit și am fost nevoită să plătesc și taxele domnilor mediatori”, a spus artista.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed