HomeStiri Mondene Claudia Pătrășcanu dă de pământ cu Gabi Bădălău: „Tu ești șmecher și marele milionar”

Claudia Pătrășcanu dă de pământ cu Gabi Bădălău: „Tu ești șmecher și marele milionar”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Claudia-Patrascanu-da-de-pamant-cu-Gabi-Badalau-„Tu-ești-șmecher-și-marele-milionar.jpg

Claudia Pătrășcanu a avut o reacție extrem de tăioasă la adresa lui Gabi Bădălău, după ce iubita lui, Bianca Drăgușanu, a confirmat zvonurile legate de nuntă. Artista nu este deranjată de faptul că Bădălău și-a găsit pe altcineva, ci deoarece nu se dedică celor doi copii ai lor așa cum o face pentru femeile din viața sa.

Claudia Pătrășcanu dă de pământ cu Gabi Bădălău „Tu ești șmecher și marele milionar” in Stiri Mondene

„Nu contează câtă lume crede în povestea mea, nu vreau mila nimănui, nici ajutorul financiar al nimănui, nici să văd oameni care își dau cu părerea când nimeni nu știe ce am trăit eu în toți acești ani de căsnicie, dar, atât timp cât am două picioare, două mâini, coloană vertebrală, demnitate și iubire necondiționată pentru copiii mei, pot face orice singură pentru ei, exact cum am făcut și până acum.

Claudia Pătrășcanu dă de pământ cu Gabi Bădălău „Tu ești șmecher și marele milionar” in Stiri Mondene

O fi el Gabi Bădălău, dar eu sunt Claudia Pătrășcanu, mama copiilor lui, pentru care eu lupt. Lupt pentru educația lor, pentru drepturile lor și pentru ca ei să crească lângă mamă, căci «tatăl» ați văzut cât timp are el pentru ei?! Sprijin toate mamele singure, mame aruncate în stradă, abuzate emoțional, batjocorite, mame care dau viață unor copii trimiși de Dumnezeu. Sunt și tați care știu să-și facă rolul acesta foarte bine, tați impecabili, tați responsabili… și, ca să-l citez pe GB cu adevărat… căci șmecheria nu stă în a-ți neglija familia, copiii, a-i batjocori, stă în alte lucruri.

Claudia Pătrășcanu mărturisește că Gabi Bădălău este responsabil pentru nefericirea sa in Stiri Mondene

Gabi Bădălău….. un șmecher adevărat, căci tot spui că tu ești șmecher și marele milionar, nu face niciodată în viața asta ceea ce tu ai făcut propriilor tăi copii, pentru a te răzbuna pe mine, mama lor! Nu știu ce va decide instanța, dar știu că copiii noștri, «șmechere», vor fi mândri de mine”, a scris Claudia pe pagina sa de Instagram…

Marți, în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir, de pe Kanal D, Bianca Drăgușanu a declarat că se va mărita cu Gabi Bădălău. Aceștia au plecat în Maldive, după ce s-au distrat de minune și în Dubai. Datorită marelui eveniment care se apropie în viața blondinei, Claudia Pătrășcanu speră ca fostul partener să îi dea divorţul, pentru a-și putea vedea de viață în continuare.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed