Home Stiri Claudia Pătrășcanu este noua concurentă a emisiunii „Survivor”?

Claudia Pătrășcanu este noua concurentă a emisiunii „Survivor”?

autor Buinoschi Andreea
205 vizualizari

În prezent, Claudia Pătrășcanu este implicată într-un nou scandal. Artista este la cuțite atât cu Gabi Bădălău, fostul ei soț, cât și cu Bianca Drăgușanu, iubita acestuia. Întregul scandal în care se află i-a adus o expunere mediatică foarte mare, iar televiziunile i-au făcut mai multe oferte.

Printre acestea se numără și postul de televiziune Kanal D, care, cu ajutorul unui contract extrem de bănos, ar fi încercat să o convingă să participe la Survivor. Aceasta a împărtășit cu fanii propunerea care i s-a făcut și se declară extrem de încrezătoare în forțele proprii.

„În acest moment, mă gândesc serios la propunerea pe care echipa «Survivor România» mi-a lansat-o. Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă. Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând. Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea”, a scris Claudia Pătrășcanu pe pagina sa de Instagram.

„M-au contactat în seara asta de la «Survivor», am primit o ofertă. Și acest lucru este pentru tine o răzbunare? Sunt convinsă că copiii vor fi mândri de mine, acolo merg pentru copii. Sper să nu-mi faci viața un calvar . Trebuie să muncesc, acolo nu voi avea acces la telefon. Tu va trebui să ții legătura cu copiii frecvent, nu ca până acum”, a mai spus artista.

Dan Capatos a discutat și el despre acest lucru în cadrul emisiunii sale. Acesta a avut o reacție extrem de tăioasă la adresa artistei, spunând că ar fugi de anumite responsabilități: „Claudia Pătrășcanu a fost contactată de către o emisiune tip reality show să facă parte din echipa de acolo pentru câteva zeci de mii de euro și se pare că va pleca acolo. L-a informat pe Gabi Bădălău de acest lucru. (…)

Mama de copil pleacă poate pentru patru luni la capătul Pământului pentru o sumă cu patru zerouri pe lună. Sau… poate din disperare să își crească copiii face acest lucru. (…) Când ești în situația asta, parcă nu-ți vine să te urci pe lemnele alea, să dai cu mingile la coș, să faci foamea. (…) Te duci când ești într-o stare foarte bună. Poate e înfățișare la Tribunal în perioada aia…

Acum i se dă un val la o parte și își lasă copiii pe mâna lui Gabi Bădălău, dar până acum nu-i lăsa într-o vacanță de două săptămâni. (…) Nu-i lași într-o excursie că îți e frică să nu-i răpească tatăl, dar poți să pleci patru luni într-o altă țară”, a spus Capatos în cadrul emisiunii pe care o prezintă…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies