Home Stiri Claudia Pătrășcanu îi aduce acuzații grave lui Gabi Bădălău: „De ce ar respinge cineva acest TEST pentru consumul de droguri”

Claudia Pătrășcanu îi aduce acuzații grave lui Gabi Bădălău: „De ce ar respinge cineva acest TEST pentru consumul de droguri”

autor Mirela
1k views 3 minute timp de citit

Ultima înfățișare din procesul de divorț a încins spiritele și mai tare. Claudia Pătrășcanu aduce acuzații extrem de grave la adresa lui Gabi Bădălău, fostul ei soț, spunând că a plătit martorii, dar și că este un consumator de droguri, în ciuda faptului că vrea să aibă grijă de copiii lor.

„Procesul de ieri a început prin audierea martorei lui, care la intrarea în sală a fost pusă să jure cu mâna pe Biblie șă în loc să spună: „așa să-mi ajute Dumnezeu”, a spus „așa să ma ierte Dumnezeu” Bineînțeles ca am făcut o observație către doamna președintă pentru ceea ce a spus martora și am fost dată afară din sală. Stând la ușă ca un om pedepsit 40 minute. Menționez că „soțul” a avut o criză de râs pe parcursul ședinței ,dar nu s-a vrut a o sesiza.

Bineînțeles ca martora mincinoasă, menajera care este plătită de familia Bădălău sa-mi facă rău, pe care am tratat-o impecabil și pe care niciodată nu am deranjat-o, a plecat satisfăcută de răul pe care l-a făcut și ca nu a mai fost pusă încă o data să jure corect pe Sfânta Biblie” , a scris Claudia Pătrășcanu, pe pagina sa de Facebook.

 

„Tot ieri 10.12.20 așteptam sa ne fie acceptat ceea ce am cerut cu disperare către instanța și mai exact TESTAREA pentru consumul DROGURI, știind încă din timpul căsniciei, având confirmarea celor din anturajul „soțului”, dovezi audio depuse la dosar, confirmările multor persoane. Dar,  ne-a fost respinsă cererea categoric iar avocații „soțului” și au ieșit din fire în fata doamnei președinte pentru că nu sunt de acord cu acest lucru.

De ce, oameni buni, ar fi cineva împotriva acestui test dacă ar fi curat ca lacrima??? De ce ar respinge cineva acest TEST pentru consumul de droguri, când strigi cu disperare că doi copii minori sunt în pericol când stau în preajma tatălui. Când unul dintre copii vine acasă și povestește lucruri grave care au fost depuse la procuratură și care nici acum nu s-a răspuns la nimic. Când tatăl vine și îi ia de acasă sub influența drogurilor, când tatăl nu are carnet de 1 an și mai bine, de ce?

De ochii avocaților mei, de ochii țării poate, soțul a acceptat pe final de ședință să facă TESTUL pentru consumul de DROGURI, dar în condiții lui și anume,să fie făcut unde dorește el. Nu știu dacă înțelegeți ce înseamnă asta,dar eu știu perfect! Unde va fi trimis băiatul să-și facă testul drogurilor, bunicule? Tot la relațiile de bază pe care vi le-ați format datorită sacoșelor de bani pe care fiul dumneavoastră le aducea în casă și pentru care tremuram de frică?”, a mai adăugat aceasta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies