Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Bădălău că îi traumatizează copiii

Share

  • Claudia Pătrășcanu continuă să lanseze noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău.
  • Cu toate că divorțul lor durează de mai bine de trei ani, finalul pare să fie departe din cauza acuzațiilor pe care și le fac.
  • Artista susține că cei doi copii ai ei întâmpină probleme din cauza lui Bădălău și a familiei sale.

Claudia Pătrășcanu continuă să facă acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. De data aceasta, artista susține că cei mici nu au voie să vorbească la telefon cu ea decât în prezența lui Gabi Bădălău sau a familiei acestuia.

De asemenea, artista a declarat și faptul că cei doi băieți ai săi au trebuit să fie de față în momentul în care Gabi Bădălău a înjurat-o atât pe ea, cât și pe mama sa, în timp ce vorbeau la telefon.

Părinții lui Gabi Bădălău, acuzați că susțin comportamentul fiului lor

Mai mult decât atât, cântăreața a declarat că și părinții lui Gabi Bădălău sunt de partea fiului lor și nu îi permit să discute cu cei doi copii ori de câte ori își dorește. În continuare, Claudia a menționat că cei mici sunt constant supuși unor comportamente la care nu ar trebui să asiste și a insinuat că educația pe care o primesc din partea lui Gabi Bădălău nu este cea de care ar avea nevoie.

Claudia și Gabi Bădălău sunt în divorț de mai bine de trei ani și nu reușesc să-i pună capăt din cauza copiilor. Cei doi părinți nu reușesc să ajungă la un numitor comun, iar acuzațiile pe care și le aduc unul altuia periodic nu fac nimic altceva decât să înrăutățească situația.

Claudia Pătrășcanu îi aduce acuzații grave lui Gabi Bădălău

„Astăzi, familia Bădălău a decis că trebuie să-mi aud copiii doar în prezența lor, le-a fost tras telefonul din mână, au punctat că nu îi interesează de nimeni și nimic și atunci cât ei vor și doar în prezența lor, îmi voi auzi copiii. Copiilor mei li s-a restricționat orice legătură atât cu mine, cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul în masă al acestei familii.

Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit într-un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de față cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teamă când tatăl țipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vină pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii”, a scris aceasta pe Facebook.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news