HomeStiri Mondene Claudia Pătrăşcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că este nepăsător faţă de copiii săi

Claudia Pătrăşcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că este nepăsător faţă de copiii săi

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Claudia-Patrascanu-il-acuza-pe-Gabi-Badalau-ca-este-nepasator-fata-de-copiii-sai-3.jpg

Scandalul dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău încă nu a ajuns la final. Artista şi-a spus durerea, din nou, pe reţelele sociale, după ce fostul ei partener a decis să amâne o şedinţă pentru consilierea copiilor, pentru a putea pleca în vacanţă cu Bianca Drăguşanu.

„Astăzi, 12.01.2020, ora 13.00, împreună cu cei doi copii, aveam programare la Protecția Copilului pentru consilierea acestora, însă, la ora 9.16, am primit telefonul celor de la Protecția Copilului, spunându-mi că se anulează programarea de astăzi, deoarece tatăl copiilor a refuzat iar această consiliere, spunând că revine el săptămâna următoare, joi, pentru o altă programare. Consider că toate aceste tergiversări de a nu se prezenta sunt intenționate… acesta având total alte interese personale și că, încă o dată, arată dezinteresul faţă de copiii noștri, care erau astăzi programați, repet, pentru această consiliere.

Claudia Pătrăşcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că este nepăsător faţă de copiii săi in Stiri Mondene

Nu înțeleg de ce tot fuge acest tată, de ce îi este teamă și de ce atâtea telefoane și anulări, când este vorba despre doi copii minori puși în pericol. Tot astăzi, după cele întâmplate, am făcut o cerere către instituția Protecția Copilului, care a menționat faptul că nu-l pot obliga pe tatăl copiilor nici să facă testul psihologic, dar nici să-i mai consilieze pe cei doi copii. Tot dumnealor mi-au stabilit, pentru astăzi, consilierea copiilor și, tot astăzi, subit, mi-a fost anulată. Oameni buni, în ce țară trăim? Bădălău își bate joc de propriii copii, dar, dacă se întâmplă ceva cu copiii mei, cine răspunde? Când sună Bădălău, răstoarnă toate instituțiile și îmi amintesc bine când cei de la Protecția Copilului din Constanţa mi-au spus: «Doamnă, am fost sunați de mai sus, ca domnul Bădălău să nu mai fie deranjat». Am rămas fără cuvinte pentru câteva clipe, apoi am revenit, întrebând: «Cum se poate așa ceva???». În cererea de astăzi, am cerut insistent să se ia act de poziție a tatălui și să se decidă, în consecință, reprogramarea, consilierea copiilor fără prezenţa tatălui, deoarece tatăl fuge de acest lucru de aproximativ doi ani.

Claudia Pătrăşcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că este nepăsător faţă de copiii săi in Stiri Mondene

Dacă domnul Bădălău poate să sune și să răstoarne situații, tot Bădălău se numesc și copiii mei, care au dreptul să fie consiliați de cei care se ocupă și, mai exact, de drepturile copiilor, dar se pare că, acum o săptămână, s-a stabilit programarea pentru binele copiilor, iar astăzi, se anulează. Lucrurile stau în acest fel în țara noastră, dar vă asigur că voi merge până în pânzele albe, iar dacă copiilor mei li se întâmplă ceva, în scris vă spun, veți fi responsabili pentru acest lucru, deoarece îmi strig disperarea de luni bune și nu faceți nimic… mai ales știind situația expusă a copiilor, știind despre anturajele dubioase ale tatălui, știind de lucruri care nu se pot spune public niciodată, dar totuși nu faceți nimic, ci doar cum dictează domnul Bădălău!

Claudia Pătrăşcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că este nepăsător faţă de copiii săi in Stiri Mondene


E simplu să facă două poze în care arată că este tatăl «minunat» pe site-urile sociale, dar situația o știm noi și cei unde fac zeci de cereri cu disperare, că lucrurile stau altfel decât par cu cei doi copii ai noștri. Știți bine că v-am postat câteva dintre mesajele în care tatăl este învățat de către avocați, părinți etc. cum să procedeze cu copiii, ce să facă să pară că este acel «tată» atent care crede el, în mintea lui, că îmi poate lua copiii, dar adevărul stă la dosar, în cereri, filmări, înregistrări audio-video. V-am implorat să faceți ceva pentru copiii aceștia, dragi oameni ai instituției cărora vă este teamă de Bădălău să nu vă dea în judecată, după cum mi-ați răspuns astăzi, să mă ajutați, ca mamă, și să le putem oferi liniște și siguranță! Voi continua să fac cereri și să merg exact unde m-au sfătuit toți oamenii simpli care trăiesc în țara aceasta și nu au drepturi, pentru că ne sunt luate de unii oameni influenți care cred că li se cuvine totul, dar nu mă opresc aici cu demersurile”, a scris Claudia pe pagina sa de Facebook…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed