HomeStiri Mondene Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău de proxenetism și de consum de droguri

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău de proxenetism și de consum de droguri

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 923 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/03/Claudia-Patrascanu-il-acuza-pe-Gabi-Badalau-de-proxenetism-si-de-consum-de-droguri-3.jpg

Claudia Pătrășcanu nu se lasă și continuă să îl acuze pe Gabi Bădălău. De data aceasta, artista i-a făcut o plângere penală la DIICOT, spunând că este consumator de droguri și acuzându-l de proxenetism.

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău de proxenetism și de consum de droguri in Stiri Mondene

Divorțul dintre ei se desfășoară de aproape doi ani și nu pare să se termine prea curând. Claudia Pătrășcanu a apelat la așii din mânecă și îl acuză pe fostul soț de lucruri extrem de grave. Aceasta vrea ca cei doi băieți pe care îi au să rămână la ea și, pentru a face acest lucru, dezvăluie secretele fostului ei soț.

„Eu am spus mereu că sunt convins că cei doi copii au o creștere, o educație și un viitor mai bun alături de familia mea”, a mărturisit omul de afaceri, cu doar câteva minute înainte de a intra în sala de judecată.

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău de proxenetism și de consum de droguri in Stiri Mondene

Cu toate că, în urmă cu ceva timp, Bădălău a făcut un test antidrog, Claudia a declarat că nu crede că rezultatul a fost cel corect, deoarece numele de familie al tatălui copiilor ei are influență și ar fi putut să aranjeze ca rezultatul să fie unul negativ.

„Nu vreau să fac mai mult circ decât a făcut ea. Nu mă cobor la acest nivel. Printre multele alte lucruri inventate a venit și acuzația cu drogurile. M-am dus la o clinică privată și v-am dat rezultatele cu ștampilele bune. După, a zis că am mituit Protecția Copilului, după judecătoria. Toată lumea e proastă, nimic nu e bun. M-am dus la INML și mi-a zis că niciunde în România nu se face test din firul de păr. Mai mult decât atât, am avut o discuție cu Claudia și i-am zis că mă duc în Germania și, dacă îmi iese testul negativ, vreau să își ceară scuze public și să-mi dea procură să plec cu copiii și familia mea în Dubai.

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău de proxenetism și de consum de droguri in Stiri Mondene

Dacă-mi semnează mâine o procură că pot pleca două săptămâni cu copiii în vacanță, mâine mă duc și în America să-mi fac acel test. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autorizație să mă ia? Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva”, a spus Bădălău, pentru cei de la Antena Stars, când a fost acuzat că aranjează dovezile pentru divorț așa cum vrea el…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed