Home Stiri Mondene Claudia Pătrășcanu le-a transmis un mesaj important fanilor. Artista a spus ce se întâmplă în viața ei

Claudia Pătrășcanu le-a transmis un mesaj important fanilor. Artista a spus ce se întâmplă în viața ei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 579 views
  • Claudia Pătrășcanu a împlinit vârsta de 44 de ani.
  • Aceasta este extrem de fericită pentru noua etapă care începe în viața ei și le-a împărtășit acest lucru și fanilor săi.
  • Claudia Pătrășcanu nu este pe deplin fericită, întrucât încă nu a reușit să divorțeze de Gabi Bădălău.

Ieri, pe data de 6 octombrie, Claudia Pătrășcanu a împlinit vârsta de 44 de ani. Aceasta este extrem de fericită pentru noua etapă care începe în viața ei și le-a împărtășit acest lucru și fanilor săi.

Cu toate că se bucură de noile lucruri care au loc în viața ei, Claudia Pătrășcanu nu este pe deplin fericită, întrucât încă nu a reușit să divorțeze de Gabi Bădălău.

Procesul lor durează de trei ani și nu pare să se încheie prea curând, deoarece ea și actualul iubit al Biancăi Drăgușanu trebuie să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește custodia celor doi băieți minori pe care îi au împreună.

Claudia Pătrășcanu le-a transmis fanilor cum vrea ca ziua ei de naștere să fie

Pe contul său de Instagram, cu doar trei zile înainte ca aceasta să își serbeze ziua de naștere, a spus că știe foarte bine cum a 44-a sa aniversare vrea să arate. Claudia Pătrășcanu a fost decisă ca, în ziua aceea, să nu permită nimănui să intervină și să strice buna dispoziție pe care, bineînțeles, urma să o aibă.

Aceasta a declarat, de asemenea, faptul că lucrurile mici trebuie luate pas cu pas, deoarece toate vor duce la schimbări importante în viața unui om. Așadar, și Claudia va pune în aplicare sfatul pe care l-a dat internauților și se va asigura că, de aici înainte, va avea exact viața pe care și-o dorește: plină de liniște și de fericire.

Artista este convinsă că lucruri benefice vor veni în viața ei

„Fix peste 3 zile, mă sărbătoresc și îi dau mulțumire Domnului pentru tot ce însemn. Știu cum vreau să arate ziua de 6 octombrie, cu cine vreau să o împart și să mă bucur cu adevărat. Doar cu pași mici poți face lucruri mărețe in viața. Ps: Schimbările mari încep cu pași mici”, a transmis Claudia în mediul online…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed