Home Stiri Claudia Pătrășcanu mărturisește că Gabi Bădălău este responsabil pentru nefericirea sa

Claudia Pătrășcanu mărturisește că Gabi Bădălău este responsabil pentru nefericirea sa

autor Mirela
391 views 3 minute timp de citit
  • În urmă cu mai bine de trei ani, Claudia Pătrășcanu anunța că divorțează de Gabi Bădălău.
  • De atunci, cei doi încă sunt în proces de divorț, iar copiii sunt prinși la mijloc de fiecare dată.
  • Aceștia trebuie să comunice, chiar dacă, de multe ori, se lasă cu certuri, deoarece copiii sunt la mijloc.

În urmă cu mai bine de trei ani, Claudia Pătrășcanu anunța, în mod public, faptul că relația sa cu Gabi Bădălău ajungea la final. De atunci, cei doi încă sunt în proces de divorț, acesta fiind extrem de complicat din cauza faptului că au doi copii împreună.

Discuțiile dintre ei sunt atât de aprinse și niciunul dintre ei nu pare să fi lăsat în spate ceea ce a fost, motiv pentru care nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Cu toate acestea, cei doi foști soți trebuie să comunice, chiar dacă, de multe ori, se lasă cu certuri, deoarece copiii sunt la mijloc.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre discuțiile cu Gabi Bădălău?

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând, Claudia a declarat că mai are momente în care discuțiile dintre ea și Bădălău escaladează, iar faptul că nu reușește să divorțeze și să ajungă la un numitor comun nu o lasă să fie fericită.

„Ne mai trimitem și mesaje, mai cu supărare, mai cu aprindere, cu flăcări. Nu aveam o comunicare, ne mai blocăm, ce să spunem, dar mă supără de foarte multe ori. Eu îi cunosc foarte bine caracterul și stilul, de aceea îl las, mă rog pentru el să fie fericit, să aibă o viață frumoasă și să mă lase în pace să fiu și eu fericită și liniștită. Mi se pare normal, acesta e cursul vieții”, a declarat artista în cadrul unui interviu, conform cancan.ro.

Artista o învinovățește pe fosta soacră de eșecul mariajului cu Bădălău

În urmă cu doar câteva săptămâni, Claudia Pătrășcanu susținea că mama lui Gabi Bădălău ar fi intervenit în căsnicia celor doi. Aceasta a pus cele întâmplate pe seama fricii acesteia de a nu mai fi băgată în seamă de către fiul ei.

Artista susține că, din teama de a nu mai avea parte de toate lucrurile pe care le primea până ca o femeie să intre în viața fiului ei, mama lui Bădălău a apelat la mai multe tactici pentru a-i despărți.

„Multe mame devin egoiste, trăiesc într-o teamă continuă că fiul nu le mai oferă atenție, că ar uita de ele, că nu le-ar mai ajuta în niciun fel… se gândesc doar la ceea ce sunt ele și deloc la ceea ce sunt și simt ei. Nu sunt nurorile problema sau alegerile fiilor, ci chiar dumnealor sunt problema prin ceea ce au oferit copiilor încă de la naștere”, a scris Claudia în mediul online.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies