Home Stiri Claudia Pătrăşcanu, mărturisiri despre ultimele pregătiri înainte de nuntă

Claudia Pătrăşcanu, mărturisiri despre ultimele pregătiri înainte de nuntă

autor Elena Yvette
1,3K views 1 minute timp de citit

La finalul lunii mai, artista Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău se vor  cununa în faţa Sfântului Altar, după ce anul trecut de ziua îndrăgostiţilor s-au căsătorit civil. 

Patrascanu1

În ceea ce priveşte rochia de mireasă, Claudia se pare că este foarte mulţumită de rezultatul final. Aproximativ toate pregătirile sunt finalizate, mireasa plănuind să îşi surprindă toţi invitaţii cu alegerile sale.

În ceea ce priveşte superstiţiile specifice nunţii, mireasa a declarat în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale, următoarele:

“Nu știu dacă voi cânta…nu țin cont de acele vorbe din popor conform cărora îți aduce ghinion dacă vei cânta la propria nuntă. Voi face exact ce voi simți”.

“Nu, este pierdere de timp cu furatul miresei. Dacă Gabi va vrea să arunce jarteaua prietenilor singuri, probabil o voi da, dar nu vizibil…mi se pare un moment mult prea sexy, care m-ar face să mor de rușine”.

“Luna de miere o vom face în trei. Vrem să-l implicăm de data asta și pe Gabriel, pentru că a crescut. Plecam o săptămână în Turcia… este aproape și nu zburăm mult cu avionul”.

În ceea ce priveşte organizarea întregii nunţi, Claudia a fost cea care s-a ocupat în principal, de toate pregătirile.

Pentru luna de miere, Claudia şi Gabi  au ales ca destinaţie Turcia, deoarece aceştia vor să îl ia cu ei, şi pe fiul lor, Gabriel.

img

 

Sursa photo: spynews.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies