HomeStiri Claudia Pătrășcanu, prima declarație, după ce Bianca l-a bătut pe Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, prima declarație, după ce Bianca l-a bătut pe Gabi Bădălău

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 757 views 2 minute timp de citit

Claudia Pătrășcanu a spus și ea punctul de vedere, după ce, în urmă cu doar câteva zile, cei de la cancan.ro au spus că Bianca Drăgușanu a spart petrecerea burlacilor.

Florin Salam a organizat o petrecere a burlacilor la care a fost invitat și Gabi Bădălău. La petrecere, ar fi fost invitate mai multe domnișoare, care, la un moment dat, au încins atmosfera, iar lucrurile au degenerat.

CLAUDIA 12„Nu înțeleg de ce toată presa scrisă mă agasează pe mine referitor la cele întâmplate și ce legătură am eu cu acest subiect?! Suntem în Săptămâna Mare. Eu am o viață mult prea frumoasă și curată, ca să comentez mizeriile lui Gabi. Gabi este singurul responsabil pentru tot ceea ce i se întâmplă”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru cei de la Antena Stars.

CLAUDIA 13

Bianca Drăgușanu l-a bătut pe Bădălău deoarece a luat parte la petrecere

O martoră oculară a povestit despre momentul în care Bianca a intrat peste petrecăreți în apartament și a început să ia la bătaie pe toată lumea.

„Ce am pățit la petrecere cu Bianca Drăgușanu nu am pățit în viața mea cu nicio nebună, oricât de nervoasă ar fi fost! Eu am crezut că Gabi poate să o țină în frâu. Cum naiba s-o fi prins să vină acolo, habar n-am?!

CLAUDIA 14Când eram și noi bine de tot, a dat ușa de pereți și a început să dea pumni și picioare unde a văzut cu ochii. N-a ținut cont de cine mai era cu noi, a dat și în ei. Și noi – fetele – și ei – băieții – eram goi, dar chiar nu făceam nimic. Luam baloane și dansam. Am fugit toți pe scări, în chiloți. Fiecare cum a apucat. Demență! Și, după, l-a alergat pe al ei până a înnebunit ăla de s-a ascuns într-un boschet, cică. O seară de neuitat, ce să mai zic!”, a povestit o martoră oculară pentru cancan.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed