Claudia Pătrășcanu, reacție dură în legătură cu zvonurile despre Daniela și fostul soț

Share

De ceva vreme, prin presă circulă informația conform căreia Daniela Crudu și Gabi Bădălău ar forma un cuplu. Mai mult decât atât, cei doi chiar au plecat într-o vacanță luxoasă, dovadă fiind pozele pe care le-au postat amândoi pe rețelele sociale.

Mai nou, Claudia Pătrășcanu este victima amenințărilor în mediul online, iar cele mai multe dintre ele se îndreaptă chiar către copiii săi. Sătulă de aceste zvonuri, dar și de amenințările pe care le tot primește, fosta nevastă a lui Bădălău a transmis, prin intermediul contului său de Facebook, versiunea proprie legată de acest scandal.

Aceasta a spus că nimeni și nimic nu o poate despărți de cei doi copii ai ei, dar și că va face tot ceea ce îi va sta în putință pentru a rezolva aceste probleme. „Nimeni și nimic nu poate să-i ia de lângă mine…. chiar dacă direct și indirect primesc mesaje în care sunt amenințată de acest lucru! Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe ca acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viața și copii, de educația lor”, a spus vedeta.

Claudia a vorbit și despre posibila relație pe care Daniela ar avea-o cu fostul ei soț, spunând că, indiferent de persoana care îi este iubită milionarului, tot tatăl copiilor va rămâne. „Nu înțeleg de ce atata presiune și răzbunare asupra mea?! Sunt mama copiilor lui și cu asta spun tot! Sunt convinsă ca în țara aceasta încă se poate face dreptate, că sunt oameni cu suflet și cu conștiință și vor decide corect viața a doi copii care vor sa fie luați de lângă mama lor! Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credința și sa nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei!”, a continuat aceasta…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news