HomeStiri Mondene Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, ultimele pregătiri înainte de nuntă

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, ultimele pregătiri înainte de nuntă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/img-4.jpg

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, artista Claudia Pătrăşcanu a dezvăluit că deşi în curând va avea loc nunta, încă mai are foarte multe de făcut. 

img

 Zilele trec precum vântul, iar Claudia şi soţul său, Gabi Bădălău, sunt foarte stresaţi şi îngrijoraţi deoarece au foarte multe de organizat, iar nunta se apropie cu paşi repezi, lucru îngrijorător pentru cei doi.
„Nu ştiu când vom termina pregătirile, pentru că mai avem o grămadă de rezolvat: rochie, costum, tort, candy-bar”, a mărturisit Claudia.
Se pare că aceştia au scăpat de meniu, care a fost deja ales din timp, şi creat special pe placul bunicului, cel mai mare critic culinar al familiei.

 „Meniul va fi unul combinat. Va avea multe măncăruri tradiţionale, mai ales sarmale. Bunicul a fost cel mai supărat la botez, pentru că nu am avut sarmale. A plâns după sarmale. Ne-a certat pe toţi că i-am pus mâncăruri sofisticate în farfurie, care nu i-au ajuns nici pe o măsea”, a relatat artista.

În ceea ce priveşte rochia sa de mireasă, Claudia a declarat:

„Nu ştiu dacă sunt superstiţioasă, dar mofturoasă sunt: Gabi nu trebuie să vadă rochia mea. Va fi oricum una foarte umflată în partea de jos. Aşa am visat-o mereu, iar în partea de sus, nici pe gât, dar nici foarte decoltată. Bebele va fi cel mai probabil cavaler de onoare, mă gândesc dacă se va asorta cu tati sau nu”. 


„Suntem pe final, dar nu am rochia şi nici Gabi costumul. Nunta va avea loc pe 28 mai. Atunci când ne-am cununat civil, preotul ne-a făcut jumătate şi din cununia religioasă. Trebuie să facem şi cealaltă jumătate ca să fim uniţi cu totul în faţa lui Dumnezeu”,
a mai declarat  Claudia.

În 2014, Claudia a devenit pentru prima oară mamă, când a născut un băieţel prin cezariană, care a primit nota zece din partea medicilor.

Artista este căsătorită civil cu Gabi Bădălău, cu care formează unul dintre cele mai longevive şi frumoase cupluri mondene.

Claudia-si-Gabi-Badalaujpg

media_142582427159949500

media_144136107824425900

Sursa photo: wowbiz.ro; spynews.ro; enational.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed