Home Stiri Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, un nou scandal din cauza copiilor

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, un nou scandal din cauza copiilor

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 497 views 3 minute timp de citit
  • Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în plin proces de divorț de peste trei ani de zile.
  • Aceștia nu reușesc în niciun chip să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește custodia celor doi băieți.
  • Gabi Bădălău a povestit faptul că făcuse o înțelegere cu Claudia, pentru a-și putea lua cei doi copii în vacanță.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în plin proces de divorț de peste trei ani de zile. Cu toate că separarea lor în acte durează de foarte mult timp, aceștia nu reușesc în niciun chip să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește custodia celor doi băieți pe care îi au împreună.

Aceștia petrec majoritatea timpului la Claudia, în timp ce Gabi Bădălău îi ia la el în vacanțe sau în weekend-uri. În urmă cu doar câteva zile, omul de afaceri a vorbit despre un eveniment care ar fi avut loc din cauza Claudiei Pătrășcanu.

Afaceristul și-a anunțat fanii că, de aici înainte, va prezenta tot ceea ce face Claudia Pătrășcanu, spunând că este sătul să nu-și poată vedea copiii din cauza ei.

Gabi Bădălău o acuză pe artistă că nu i-a lăsat pe cei mici în vacanță

În urmă cu doar câteva zile, Gabi Bădălău a povestit faptul că făcuse o înțelegere cu Claudia, pentru a-și putea lua cei doi copii în vacanță. Conform spuselor sale, cu toate că deciziile fuseseră luate, atunci când a vrut să-și ia copiii pentru a pleca, fosta lui parteneră nu i-ar fi dat voie să facă acest lucru.

După acuzațiile făcute de omul de afaceri, Claudia Pătrășcanu a reacționat imediat, fiind extrem de dezamăgită de comportamentul de care acesta a dat dovadă.

Claudia Pătrășcanu susține că nu este responsabilă pentru cele întâmplate

„Mi-aș fi dorit ca el să fie foarte matur, să fie un bărbat echilibrat, mai ales că avem doi băieți și băieții, în general, au nevoie de un exemplu patern în viața lor. (…) Gabi trebuia să vină să-i ia pe cei mici pe data de 15. A spus că nu vrea să vină pe 15 și că el vine pe 18 – era vorba de această vacanță de două săptămâni, de vară – și nu a venit nici pe 18, ci a venit pe 17. Nu a anunțat pe nimeni, a venit când a vrut el și pe 17 așa s-a nimerit (…) să plecăm în Munții Dobrogei.

M-am trezit pe 17 că mă sună poliția. M-am și speriat, nu știam ce se întâmplă. (…) Într-un final, m-am întors cu copii și s-au rezolvat toate lucrurile. Gabi a înțeles greșeala pe care el a făcut-o și cred că a fost destul de tardiv, pentru că el se grăbește să scrie mesaje, să acuze, să arunce cu nămol”, a spus aceasta la Antena Stars.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies