Home Stiri Claudia Pătrășcanu spune ce trebuie să se întâmple, pentru ca divorțul de Bădălău să se încheie

Claudia Pătrășcanu spune ce trebuie să se întâmple, pentru ca divorțul de Bădălău să se încheie

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 331 views 3 minute timp de citit
  • Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt încă în proces de divorț.
  • Artista susține că își dorește să nu mai existe niciun termen în procesul lor.
  • Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău susține că tot ce face face pentru binele copiilor.

Claudia Pătrășcanu încă nu a divorțat de Gabi Bădălău. Astăzi a avut loc un nou termen în procesul lor și, înainte ca acesta să înceapă, artista a făcut câteva declarații.

Claudia a mărturisit că își dorește ca divorțul să se încheie cât mai repede, deoarece nu le face bine copiilor și a venit și cu câteva propuneri despre care crede că ar ajuta în ceea ce privește divorțul ei și al iubitului Biancăi Drăgușanu.

Ce a spus Claudia Pătrășcanu?

„Urmează și procesul joi, un alt termen, alte situații. Sper să fie ultimul. Nu cred că va fi ultimul, pentru că este destul de dificil și complicat. Vreau să vorbesc doar de bine, restul vom vedea ce o să se întâmple, las instanța.

Trebuia să se încheie acest divorț, însă, de fiecare dată mai apare câte ceva și, cumva, trebuie să venim cu probe. Se întâmplă câte ceva, pentru că există un comportament al cuiva și, cumva, tot timpul mai dă cu stângul în dreptul. Eu de atâtea ori l-am chemat pe Gabi la discuții, am chemat toată familia la discuții, inclusiv ieri, astăzi…

Insist să stăm de vorbă, să discutăm, pentru că noi suntem doi oameni publici și copiii noștri au crescut și ar fi mai bine să ne punem la aceeași masă și să discutăm, pentru că lucrurile au luat o întorsătură și, dacă acest divorț tot continuă, mai ies și alte lucruri la suprafață”, a spus aceasta, conform viva.ro.

Artista a venit cu câteva idei despre care crede că ar fi foarte utile

„Cred că ar trebui ca doi oameni maturi să stăm la o masă rotundă și, cumva, să se termine acest divorț. Nu sunt supărată, eu tot insist, eu sunt un om bun. Să fie pace și liniște pentru copiii mei și ai lui Gabi.

Gabi trebuie să-și asume exact ceea ce face, să ia măsuri și să ia atitudine și să facă ceva cu comportamentul lui, cu viața lui, cu tot ce se întâmplă și să se gândească la copiii noștri”, a mai spus artista la Antena Stars.

„De ce atâta amar pe stimatul domn Bădălău, că i-am pus eu detectivi pe cap, când, de fapt, timp de doi ani, eu am trăit cu ei în spatele meu, cu paparazzi puși de dumnealui și mama dânsului, chiar există probe în acest sens.

Eram urmărită din toate colțurile, încât eram foarte speriată. Da, am pus detectivi profesioniști nu pentru a-i urmări viața lui privată sau sentimentală, poate să umble cu cine dorește el”, a declarat Claudia pentru cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies