Home Stiri Claudia Pătrășcanu susține ca a fost amenințată cu moartea de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu susține ca a fost amenințată cu moartea de Gabi Bădălău

autor Buinoschi Andreea
165 vizualizari

Ieri, Claudia Pătrășcanu  a fost invitată într-o emisiune difuzată la Antena 1, unde a vorbit despre ceea ce se întâmplă între ea și fostul ei soț. Aceasta a declarat că tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău, ar fi plătit pe cineva să o omoare. În cadrul emisiunii Acces Direct, Claudia Pătrășcanu a adus acuzații la fel de grave.

„Am ajuns să îmi strig durerea de mamă și să scriu niște mesaje prin care să nu jignesc poate cum face soțul meu, că vreau, nu vreau, ajung la urechile mele. Suntem două persoane publice și nu mi-am imaginat vreodată că vom ajunge într-un mare scandal ca acești copiii ai noștri minunați să citească pe Google. Nu doresc nimănui să treacă nimeni prin ce trec eu.

Știu că acești copii trebuie să rămână la mamă. Se iau doar când mama e denaturată, în situația mea nu se discută. Oamenii ăștia nu au ce să-mi reproșeze niciodată, pentru că sunt o mamă impecabilă. Când m-au dat afară cu doi copii, am fost singura care i-a protejat. Nu au oamenii ăștia ce să-mi reproșeze, dar îmi fac rău pe toate părțile.

Am apărut odată la televizor și am spus că am fost amenințată cu moartea. M-a amenințat cu moartea. Am trecut de etapa fricii, când îmi era frică să merg și pe stradă, pentru că m-a amenințat că o să plătească pe cineva cu o mașină să intre în mine și va mușamaliza totul și nu va ști nimeni nimic ca și cum am făcut un accident.

Tot ce am trăit în cei cinci ani nu vreau să trăiască nimeni. El și-a dorit să tac, să mențin aparențele unei familii fericite, să nu divorțez și să accept umilințe. Simt că trimit mesaje în gol, cer ajutor părinților lui, familia îmi trimit mesaje precum sunt bolnavă psihic”, a declarat artista, în cadrul emisiunii Acces Direct…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies