Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău se droghează

Share

  • Claudia Pătrășcanu susține că fostul ei soț, Gabi Bădălău, se droghează.
  • Scandalul dintre ei continuă și de data aceasta.
  • Noile discuții aprinse au început atunci când Gabi Bădălău a mers să își ia copiii, potrivit programului de vizită.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în divorț de trei ani. Aceștia nu reușesc să ajung la un numitor comun în ceea ce privește copiii, mai ales că, destul de des, între cei doi izbucnesc noi scandaluri.

De data aceasta, persoana care a reacționat este chiar Gabi Bădălău. Prin intermediul contului său de Instagram, omul de afaceri a povestit cele întâmplate și a adus acuzații grave Claudiei Pătrășcanu.

Gabi Bădălău lansează cuvinte grele la adresa Claudiei Pătrășcanu

„Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi, un nou episod marca Claudia scandal. M-am dus vineri la ea la poartă să iau copiii în weekend la mine, conform înțelegerii verbale și scrise pe care am avut-o cu ea și conform hotărârii judecătorești. Ajung la ea la poartă, ies copiii, îmi sar în brațe de bucurie, iese și ea filmându-mă și spunându-mi că sunt foarte obosit, că de ce am venit drogat să iau copiii.

Cu toate acestea, nu o bag în seamă, o evit, chiar dacă mă provoca și, împreună cu cei mici, am plecat. Pe drum, la taxa de pod, două motociclete de poliție, plus o altă mașină de poliție m-au oprit, aceștia spunându-mi că este o sesizare la 112 din partea Claudiei, cum că am luat copiii cu forța și că ea, mama îngrijorată… cum că tatăl conducea cu minorii sub influența drogurilor. M-au supus ambelor teste, atât de alcool, cât și droguri, ambele ieșind negative”, a spus Gabi Bădălău pe pagina sa de Instagram.

Claudia Pătrășcanu, acuzată că și-a traumatizat copiii

Mai mult decât atât, Gabi Bădălău a menționat faptul că, din cauza celor întâmplate, copiii au fost de față atunci când polițiștii l-au oprit pe acesta și, potrivit spuselor sale, le-ar fi cerut polițiștilor să nu îi facă nimic.

De asemenea, afaceristul a mai declarat că va face tot ceea ce poate pentru ca cei mici să nu aibă de suferit din cauza comportamentului Claudiei.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news