Home Stiri Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Bădălău este responsabilă pentru divorțul acestora

Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Bădălău este responsabilă pentru divorțul acestora

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 257 views 3 minute timp de citit
  • Claudia Pătrășcanu a insinuat faptul că mama lui Gabi Bădălău ar fi intervenit în căsnicia sa.
  • Aceasta a făcut câteva declarații în mediul online.
  • Artista susține că, dacă mama lui Bădălău nu s-ar fi amestecat, ea încă ar fi fost cu omul de afaceri.

Claudia Pătrășcanu a spus din nou că, atunci când vine vorba de relația noră-soacră, nu nora este de vină. În urmă cu doar câteva zile, aceasta a dat de înțeles că mama lui Bădălău s-a amestecat în relația sa cu actualul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Acum, artista a postat un nou mesaj despre ceea ce s-ar fi întâmplat, explicând câteva aspecte despre cele întâmplate în urmă cu mai mulți ani.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre relația cu soacra?

„M-ați rugat să postez acest link și această poveste. Sunteți multe care vă regăsiți și nu pot să spun decât ca îmi pare rău. Este foarte important ce creștem, încă din pântecul nostru. Cum ne îndrumăm copiii și câtă iubire sinceră le oferim, este extrem de important. Cât timp le acordăm?!

Multe mame devin egoiste, trăiesc într-o teamă continuă că fiul nu le mai oferă atenție, că ar uita de ele, că nu le-ar mai ajuta în niciun fel… se gândesc doar la ceea ce sunt ele și deloc la ceea ce sunt și simt ei. Nu sunt nurorile problema sau alegerile fiilor, ci chiar dumnealor sunt problema prin ceea ce au oferit copiilor încă de la naștere.

Și eu sunt mamă de băieți, nu lipsesc o zi din viața și creșterea lor, țin enorm la educația lor, la alegerile lor și îi învăț să cunoască respectul și aprecierea pentru viitoarele femei din viața lor. Nu le voi conduce niciodată viața sau alegerile. Acum muncesc intens la educația lor, încât, pe viitor, să-și ia fiecare viața în mâini și să știe exact ce au de făcut, fără să fiu nevoită să intervin.

Copiii nu sunt proprietatea noastră, ci sunt darul lui Dumnezeu. Noi doar ne bucurăm de ei, le oferim iubire, îi îndrumăm și, apoi, îi lăsam liberi. Exact cum scrie în Sfânta Biblie! Vă îmbrățișez pe toți și vă mulțumesc pentru mesaje și toată dragostea dumneavoastră!??”, a scris Claudia în mediul online.

Artista o consideră responsabilă pe fosta ei soacră

„Dacă mama lui nu ar fi dat cu pumnul în masă să ies afară cu copiii, el nu ar fi făcut asta. Daca nu era mama lângă mine, să-mi deschidă brațele, să mi ofere un loc, nu știu ce aș fi făcut.

Mi-a spus să-mi iau absolut tot și să las tot ce este al lui, casa, mașina, simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Am avut acelasi sentiment pe care l-am avut când a murit tatăl meu. S-a simțit o ruptură”, a mai spus artista.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies