Claudia Pavel a vorbit deschis despre clipele de amor care s-au intamplat la Exatlon: „A trecut mult timp de cand am iesit din concurs si acum pot sa vorbesc mult mai detasat”

Share

Au trecut deja suficiente săptămâni de când Claudia Pavel, „Cream”, a fost eliminată din competiția Exatlon.

Claudia Pavel a vorbit deschis despre clipele de amor care s-au intamplat la Exatlon: „A trecut mult timp de cand am iesit din concurs si acum pot sa vorbesc mult mai detasat"

Eliminarea acesteia din concurs a iscat un mare scandal, atât între membrii echipei Faimoșilor, cât și în viața de cuplu a lui Cătălin Cazacu, deoarece s-a speculat că ar fi fost ceva romantic între ea și motociclist.

Claudia Pavel a decis că este momentul să vorbească deschis despre tot „amorul” care s-a întâmplat la Exatlon

Claudia Pavel a vorbit deschis despre clipele de amor care s-au intamplat la Exatlon: „A trecut mult timp de cand am iesit din concurs si acum pot sa vorbesc mult mai detasat"

„A trecut mult timp de când am ieșit din concurs și acum pot să vorbesc mult mai detașat. Dacă voi mai merge la un concurs așa, gen reality-show, eu o să fiu o sălbatică. O să stau în banca mea și atât. Se interpretează o strângere de mână și dacă iei pe cineva în brațe.

Cătălin mi-a fost drag și ne înțelegeam foarte bine și nimic mai mult. Glumesc, o să fiu ca și până acum. Noi am fost o echipa minunată. Plus că ne jucam și râdeam mult, inclusiv la acele joculețe cu dansul cu mine și Cătălin și Giani.
Nu avea cum să se întâmple ceva sexy acolo. Miroseam foarte urât. Eram albă, plină de bube mov, nespălată, vă dați seama ce «sexy» și «atrăgătoare» eram eu. Nu mă uitam în oglindă. Singura mea oglindă erau ochii celuilalt. Nu se pune problema de ceva mai mult în acest concurs…

Da, îmi doresc că Giani sau Cătălin să câștige Exatlon”, a declarat Cream pentru kfetele.ro.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news