HomeStiri Mondene Claudia Pavel: „Pentru mine, Noah e fericirea”

Claudia Pavel: „Pentru mine, Noah e fericirea”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 870 views
600666_10155072005667228_606391729082046011_n in Stiri Mondene

După o lungă perioadă de încercări, artista Claudia Pavel este în sfârşit liniştită şi fericită lângă fiul său, Noah (trei ani). De curând, în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale, artista a răspuns cu sinceritate tuturor întrebărilor în ceea ce priveşte atât cariera sa, cât şi viaţa personală. 

600666_10155072005667228_606391729082046011_n

Fiind întrebată cum se simte acum, după ce a câştigat custodia băieţelului său, Claudia a declarat:

„M-am mai liniștit puțin acum, îți dai sea­ma că nu este un lucru ușor să treci printr-un proces. Este prima experiență de acest gen pentru mine și a fost destul de stresant. Nu mai fusesem în viața mea la judecătorie, nu mai intrasem într-un tribunal. Însă cu atât mai mult cu cât vorbim despre copilul meu, pot spune că mi-a fost foarte greu.”

Fiind întrebată cum anume l-a cunoscut pe Jeremy, tatăl lui Noah, mămica a mărturisit:

„În Vegas, la un beach club, eu aveam 22 de ani. Nu a fost love at first sight, am fost prieteni la început, vreo câțiva ani. Nu mă gândeam că aș putea avea o relație cu cineva care locuiește atât de departe. Ceva mai târziu, când sora mea, Paula, se mutase deja în State (ca make-up artist la Hollywood), eu eram într-un moment în care îmi doream o familie, un copil. Nicio­dată până atunci nu mi-am dat voie să in­vestesc foarte mult într-o relație, pentru că întotdeauna cariera fusese pe locul întâi. (…) Peste câțiva ani, ne-am revăzut, m-am îndrăgostit de el și am zis că e bărbatul vieții mele. Îl vedeam ca pe un soare, cel mai frumos bărbat de pe planetă. (râde) Mă gândeam că, dacă aș face un copil cu omul ăsta, ar ieși cel mai frumos copil de pe pământ, și așa a și fost. (râde) A fost o dragoste pură, reală.”

Fiind întrebată când anume au început neînţelegerile între ea şi Jeremy, aceasta a declarat:

„În momentul în care am rămas însărcina­tă, m-am maturizat, am început să pășesc cu picioarele pe pământ. Până atunci, fusesem o fată destul de răsfățată, am avut o viață bună. Am fost mereu apre­ciată în țara mea, am avut o carieră de succes. Odată cu sarcina, copilul a trecut pe primul plan. Iar lucrurile au început să scârțâie, pentru că eu m-am maturizat și am ales să fiu în primul rând mama lui Noah și să-mi protejez copilul de absolut orice. Oricum, pentru mine, sarcina a fost o perioadă absolut superbă, am făcut cursuri prenatale într-un centru de yoga la care venea și Drew Barrymore, și ea era însărcinată atunci. Îți dai seama când am văzut-o acolo…”

Fiind întrebată cum de s-a întors în România, Claudia a afirmat:

„Așa a vrut Dumnezeu. Eu cred foarte mult în Dumnezeu, în destin și sunt con­vinsă că eu și Jeremy ne-am întâlnit pen­tru că eu îl căutam pe Noah, îmi căutam fericirea. Pentru mine, Noah e fericirea. Bărbații vin și pleacă, acesta e crudul adevăr, dar copilul este mereu al mamei.”

Despre Noah, artista a mărturisit următoarele:

„Este extrem de priceput la orice. La plas­tilină, șuruburi, orice. Merge la balet, la înot, la karate.”

Despre concerte şi alte proiecte, Claudia a relatat:

„Da, concerte sunt în fiecare lună. Probabil voi fi inclusă și într-un proiect TV, care se va filma pe timpul verii, pentru toamnă…”

dsc_7645

Sursa foto: okmagazine.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed