Home Stiri Claudia Pavel, probleme cu fiul său

Claudia Pavel, probleme cu fiul său

autor Elena Yvette
170 vizualizari
loading...

Zilele acestea, în care toată lumea se pregătea de întâmpinarea sărbătorii Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos, artista Claudia Pavel a fost nevoită să îl ducă pe fiul său, Noah, la spital, pentru că nu se simţea bine.

dsc_7482

Din cauza unei răceli, Noah s-a simţit destul de rău, lucru ce a determinat-o pe mama sa  să îl ducă la spital, pentru o serie de investigaţii medicale. Acest lucru a întristat-o şi mai tare, după ce că artista încă are probleme cu fostul său iubit,  Jeremy Lewis din cauza obţinerii custodiei copilului.  Jeremy e posibil să o poată acuza pe Claudia de posibila răpire a copilului lor, lucru care, dacă va fi demonstrat în instanţă, ar putea să îi ia custodia Claudiei, pentru a o da tatălui lui Noah.

”Mi-a răcit un pic, da! Avem trei anişori, ştii cum e, mergem la grădi, se întâmplă. Şi mai ia de la copii, că ştiu că sunt probleme, de la unii la alţii. Sigur că da, el este în primul an la grădiniţă, şi am înţeles că primul an aşa este. Mai stăm câteva zile acasă, să ne întoarcem iar, dar ne imunizăm şi mergem mai departe”, a declarat  Claudia, în cadrul unei emisiuni locale.

După controlul medical al lui Noah la doctor, mămica s-a mai calmat şi liniştit, iar acum pare să aibă mai multă grijă de pruncuşorul ei, ca să îşi revină cât mai repede posibil.

”Tot felul, vitamine, spiruline, îi face mama smoothie-uri sănătoase din fructe, el este un mare fan al fructelor, şi îi fac smoothie-uri mega sănătoase, şi îi dau tot felul de super-food-uri ca să fie un copil sănătos să meargă la grădi, nu? Poate sună neoriginal însă cel mai simplu şi cel mai preţios lucru din viaţa asta este sănătatea, şi să ai familia aproape bineînţeles, să-l cresc pe Noah în linişte cam ce-şi doreşte orice mamă”, a mai relatat Claudia.

dsc_7465

Claudia-Pavel

decupat_principala-restul-in-galerie1

Sursa photo: okmagazine.ro; ele.ro

 

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies