Home Stiri Clejanii au probleme de sănătate din cauza scandalului: „Veștile nu sunt îmbucurătoare”

Clejanii au probleme de sănătate din cauza scandalului: „Veștile nu sunt îmbucurătoare”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 858 views 2 minute timp de citit

Viorica și Ioniță de la Clejani au probleme serioase de sănătate din cauza scandalului în care este implicată fiica lor, Margherita.

După ieșirea nervoasă a interpretei de muzică lăutărească în cadrul emisiunii Xtra Night Show, au ieșit la iveală informații potrivit cărora Viorica și Ionică de la Clejani au început să aibă probleme cu tensiunea și durerile de cap pe fond nervos.

„Veștile nu sunt îmbucurătoare în ceea ce o privește pe doamna Viorica. Ieri noapte, după încheierea transmisiunii în direct acuza dureri foarte, foarte mari de cap.

De asemenea, Ioniță de la Clejani alaltăieri acuza puseuri de tensiune.

Poate și din această cauză au decis ca în cursul zilei de ieri să dea acel comunicat conform căruia nu vor mai da declarații timp de câteva zile”, se arată în informațiile făcute publice la Xtra Night Show.

Lăutarii de la Clejani au comunicat faptul că o vreme vor refuza să mai facă declarații pe tema scandalului.

„Am decis ca, pentru o perioadă, să nu mai dăm declarații în spațiul public.

Avem încredere în instituțiile statului român și suntem pe deplin convinși că își vor îndeplini atribuțiile cu profesionalism, conform competențelor și legislației în vigoare.

Mulțumim presei care a demonstrat respect față de deontologia profesională și ne-a fost alături, permițându-ne și nouă să ne spunem punctul de vedere. Să auzim de bine!

Vă rugăm să respectați decizia noastră și dreptul la viață intimă al fiecărei persoane!”, au transmis Viorica și Ionică de la Clejani în mediul online…

Sursa: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies