Coarda sensibila a fiecarei zodii – Greseli pe care nativii NU le iarta

Share

Vrei să eviţi conflictele cu cei dragi sau să nu îţi scoţi din sărite şefii şi colegii de la locul de muncă? Iată care sunt subiectele sensibile pe care ar trebui să le ocoleşti atunci când intri în contact cu nativii din fiecare zodie.

Coarda sensibila a fiecarei zodii - Greseli pe care nativii NU le iarta

Berbec

Nu cumva să spui unui Berbec că se înşală. Orice afirmaţie de acest gen va stârni o furtună puternică, pe care nu o vei mai putea opri uşor. Berbecii iubesc cu patimă aşa că nu îndrăzni să cochetezi cu altcineva dacă partenerul tău este Berbec pentru că îl vei scoate din minţi şi nu se va sfii să o arate.

Taur

Taurii îşi pierd calmul foarte rar, iar atunci când o fac înseamnă că s-a întâmplat ceva cu adevărat grav. Dacă simt că ai o atitudine agresivă faţă de ei ori că nu eşti deloc rezonabil, atunci să te ţii întrucât ai stârnit un Taur şi vei simţi furia lui.

Gemeni

Nu le cere stabilitate Gemenilor întrucât îi vei călca pe bătături. De asemenea, ai mare grijă când contrazici un reprezentant al acestei zodii pentru că nu acceptă uşor o opinie diferită. Dacă pui problema aşa cum trebuie, vei avea sorţi de izbândă.

Rac

Racii sunt oameni foarte sensibili şi pot fi răniţi cu uşurinţă, ceea ce înseamnă că ajungi repede la coarda lor sensibilă. Aşa că nu te juca cu emoţiile şi sentimentele lor dacă nu vrei să faci o greşeală majoră. Racii sunt precum mareea, iar dacă i-ai călcat pe bătături, te vor „mătura” pe tine cu tot cu greşelile pe care le ai faţă de ei. Aceşti nativi formează legături emoţionale chiar şi cu obiectele neînsufleţite, aşa că nu le cere să renunţe la vechile lor obiecte şi suveniruri adunate de prin vacanţe, deoarece astfel de lucruri au o însemnătate aparte pentru ei. Racii au o inimă sensibilă şi sunt vulnerabili, deci nu îi contrazice, nu le pune la îndoială modul în care gândesc şi în care acţionează, deoarece asta va duce doar la confuzie.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente