HomeStiri Mondene Codin Maticiuc a fost cucerit de o fată pe care a văzut-o în aeroport: „Mi-am dat seama că nu am avut niciodată curajul să abordez o femeie”

Codin Maticiuc a fost cucerit de o fată pe care a văzut-o în aeroport: „Mi-am dat seama că nu am avut niciodată curajul să abordez o femeie”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 876 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Codin-Maticiuc-a-fost-cucerit-de-o-fată-pe-care-a-văzut-o-în-aeroport.-„Mi-am-dat-seama-că-nu-am-avut-niciodată-curajul-să-abordez-o-femeie”.jpg

Codin Maticiuc a fost cucerit de o fată pe care a văzut-o în aeroportul din Chișinău și s-a decis să le povestească acest lucru și prietenilor virtuali.

Codin-Maticiuc-a-fost-cucerit-de-o-fată-pe-care-a-văzut-o-în-aeroport.-„Mi-am-dat-seama-că-nu-am-avut-niciodată-curajul-să-abordez-o-femeie” in Stiri Mondene

„Fata din aeroport…

Când am plecat duminică seară din Chişinău am observat o fată în aeroport. Stătea să-şi încarce telefonul pe o bancă chiar în faţa mea. Părul lung, complet natural şi cărare pe mijloc. Niciun pic de machiaj pe faţă, operaţii estetice zero. Credeţi-mă, mă pricep. Aş şti să spun de la trei-patru metri distanță dacă te-ai operat la Gad, Radu Ionescu, Stan sau Kasem. Sau măcar pe ce stil şi cât ţi-ai pus. Mi-am dat seama să n-am avut niciodată curajul să abordez o femeie. Agăţatul ăla clasic, de ăla vorbesc. Ăla bazat pe mult tupeu şi poate o mică doză de nesimţire. Timiditatea mea nu mi-a permis asta niciodată. Ei, aşa-mi trebuie…! Nu voi avea niciodată o fată ca ea căci nu umblă sigur prin locurile în care «operez» eu”, a scris Codin Maticiuc.

Codin a atașat acestei postări și fotografia cu fata care l-a vrăjit…

in Stiri Mondene

În anul 2013, Codin Maticiuc a înființat o companie de film, „Watch Me Production” ,iar primul film produs de acesta a fost „Déjà Vu”, în regia lui Dan Chișu. Codin a scris și o carte, „Consumatorul de suflete”, aceasta fiind cea mai citită publicație a editurii „All” din anul 2014.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed