HomeStiri Mondene Codin Maticiuc îl atacă pe Gianluca Vacchi. Idol sau duşman in realitate?

Codin Maticiuc îl atacă pe Gianluca Vacchi. Idol sau duşman in realitate?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Giannluca-Vacchi-1 in Stiri Mondene

Excentricul italian în vârstă de 49 de ani, Gianluca Vacchi, a venit în România să-şi arate calităţile de mare DJ.

Giannluca Vacchi

Clubul din Herăstrău care l-a primit, a forfotit de vedete şi artişti autohtoni, care şi-au dat coate că să-i vadă tatuajele şi să-i admire talentele.

Codin Maticiuc şi-a dat cu părerea despre venirea lui Gianluca Vacchi în România, la unul dintre cluburile cele mai noi şi de fiţe din Bucureşti.

Codin Maticiuc

„Vine vaca de Gianluca la Nuba

Staţi mă, nu săriţi, cu nu sunt hater. Am făcut şi eu un gioco di parole cu vaca ăsta. N-am nimic cu broscarul puriu. Este fix eu peste câţiva ani, dacă mă înalt, slăbesc şi fac mai mulţi bani. Mult mai mulţi.

De fapt şi de drept aici e problema. Omu’ e mega barosan, pe bune. Cluburi care l-au avut pe afiş sunt trei de care ştiu eu: ORA Miami (un club din Southbeach foarte nou şi luxos), VIP ROOM Cannes (clubul lui Jean Roch răspândit în lume şi care la Cannes e doar pe perioada festivalului) şi acum Nuba (cel din Herăstrău). Deci omu’ e multimilionar da vero şi totuşi câteva cluburi din lume îl conving să-l pună pe afiş sau să facă câte ceva (la ORA a fost chiar dj pentru o seară). Luăm de exemplu joia asta la Nuba. Omu’ călătoreşte doar private-jet. Cât să-l fi plătit Nuba pe grizonatul baştan ca să îi convină? Să nu facă pana prostului la kerosen la întoarcere. Şi-n acelaşi timp cât să-şi permită Nuba să plătească un influencer d’asta pe noapte? Cu tot cu brăţările de intrare care probabil vor fi scumpe joi, cu tot cu mathuselemele, jeroboamele şi magnumurile de Armand care sigur se vor comanda, tot nu-ţi permiţi să plăteşti un macaronar striat şi plin de bani care să facă plinul la OZN şi să pornească încoa’. Şi atunci? Care să fie explicaţia? Prietenie? Adică broscarul să fie tovarăş bun cu Jean-Roch de la VIP, cu bunăciunea de patroană de la ORA şi cu cei trei muschetari de la Nuba? Greu de crezut. E de notorietate prietenia lui cu Zac Efron de exemplu, da’ jur că nu l-am văzut dansând pe masă cu Nanu sau pe yacht cu Alin sau călărind shirtless pe o plajă cu Jean. Ştiu, o să ziceţi că vine pentru femei. Mă îndoiesc tare. Eu cred că e muşcător de pernă mascat. Cred că nevastă’sa, bunăciunea, e barbă curată. Omu’ stă numa’ dezbrăcat, dansează în chiloţi d’ăia tanga şi e genul de macaronar-milionar-fidel. Pe la noi şi el şi soţia au şanse mari să combine câte un Vasile fiecare.

În fine, vorba lu’ Chirilă: ne vedem joi. Şi poate aflăm şi ce poate instagramer-ul ăsta faimos cu 10 milioane de followersi. Mama, ce coadă o să fie la intrare…”, a scris Codin Maticiuc pe pagina personală de Facebook.

Codin Maticiuc îl atacă pe Gianluca Vacchi 1

Gianluca a declarat că a fost o provocare să devină DJ. Se vede că îi respectă pe DJ-ii consacraţi şi că nu vrea să deranjeze pe nimeni.

Codin Maticiuc îl atacă pe Gianluca Vacchi

„Să fiu Dj e o provocare pentru mine, m-am apucat de asta în urmă cu șase luni. Am cântat la pian, dar să fiu DJ a fost o provocare. Mereu le spun tinerilor să aibă curaj. Aveţi curajul să faceţi ce vreţi, aveţi curajul să va mişcaţi. Viaţa mea e un film, mişcările mele sunt spontane. Va fi o noapte grozavă”, a spus Gianluca Vacchi…

Întrebat de prea multe ori care este brandul preferat de haine şi câţi bani cheltuie pe accesorii, italianul a dat un răspuns neaşteptat:
„Eleganţa nu ţine cont de brand, eleganţa vine din modul în care te îmbraci”.

Codin Maticiuc îl atacă pe Gianluca Vacchi 2

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed