Home Stiri Codin Maticiuc, scrisoare emoționantă pentru fiica sa

Codin Maticiuc, scrisoare emoționantă pentru fiica sa

autor Negriu Elena
370 vizualizari

Codin Maticiuc, supranumit de presa mondenă „Craiul de Dorobanți”, a devenit, recent, tatăl unei fetițe ce a primit numele Smaranda.

Proaspătul tătic este în culmea fericirii, iar cu ocazia venirii pe lume a fiicei sale, i-a scris acesteia o scrisoare cu adevărat emoționantă pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook. Acesta a vrut să își exprime, pe cât posibil gândurile și sentimentele legate de ziua în care fetița sa s-a născut.

„04.04. Este data la care ai venit pe lume tu, fata mea, Smaranda, la spitalul Mount Sinai din South Beach, Miami. Am ales sa se întâmple aici pentru că pregătesc filmările «Miami Bici», care vor începe curând și pe care abia aștept să le poți vedea și tu.

Ai venit pe lume printr-o operație de cezariană la care am putut sa asist și eu. Am stat după paravan, dar când am auzit «she is here», m-am uitat. Prin incizia făcută îți scoseseră doar capul. Prima secundă nu ai respirat și ți-au băgat o pompița în gură și au apăsat. Ai tras aer cu nesaț, pesemne știai că ai multă treabă aici, printre oameni, ai prins culoare pe loc și ai început sa plângi. Nici timp sa ma sperii cu adevărat n-am avut. Te-au scos de tot și te-au adus mamei tale prin celofanul ce servea drept barieră între noi. M-au lăsat să îți tai cordonul cu mâna-mi tremurândă și preț de două minute te-au lăsat cu noi.

A fost magic, să știi. Apoi te-au dus în zona destinată nou-născuților și eu am mers cu tine. Nicio clipă nu te-am lăsat singurică. Te-au cântărit, aveai 3.200 și te-au lăsat într-un fel de pătuț cu o lampă deasupra să îți țină de cald. Am stat lângă tine și ne-am privit. Ți-am întins mâna și m-ai apucat strâns de un deget. Să nu-mi dai drumul niciodată, fetița mea. Nici eu nu o voi face.

Peste câteva ore am mers în camera în care urma să-ți petreci primele trei zile. Cu mama și bunica. Cu mine, frățiorul și bunicul tău. Alți doi bunici te așteaptă cu drag acasă. Am să-ți arăt când vei citi aceste rânduri ce vedere a avut prima ta cameră, era spectaculoasă. Palmieri, yahturi și vilele din Millionaires Row. Să te prind eu ca te vei mulțumi vreodată cu puțin!

Vreau să mai știi că prima ta masă eu ți-am dat-o. Nu știai să sugi de la sân, sau poate doar nu ai reușit. M-au învățat să îți dau un deget să-l sugi ca să deprinzi și eu să-ți torn pe lângă laptele strâns și introdus într-o seringă. Am făcut întocmai și a funcționat. Am fost tare mândru. De mine, de tine, de noi. Așa voi fi mereu, orice s-ar întâmpla”, a scris Codin Maticiuc…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies