HomeStiri Mondene Codin Maticiuc și-a întâlnit cea de-a doua fată. Ana, iubita lui, a născut

Codin Maticiuc și-a întâlnit cea de-a doua fată. Ana, iubita lui, a născut

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 950 views
Codin Maticiuc și-a întâlnit cea de-a doua fată. Ana, iubita lui, a născut (3) in Stiri Mondene
  • Codin Maticiuc este cel mai fericit bărbat, întrucât, astăzi, 8 octombrie, s-a născut cea de-a doua lui fiică.
  • Acesta mai are o fiică pe nume Smaranda, dar și un băiat mai mare pe care Ana, iubita lui, îl are dintr-o altă relație.
  • Codin Maticiuc s-a declarat îndrăgostit iremediabil de copiii săi.

Codin Maticiuc este cel mai fericit bărbat, întrucât, astăzi, 8 octombrie, s-a născut cea de-a doua lui fiică. Acesta mai are o fiică pe nume Smaranda, dar și un băiat mai mare pe care Ana, iubita lui, îl are dintr-o altă relație.

Cel mai probabil, evenimentul a avut loc în această dimineață și, după ce a reușit să petreacă puțin timp alături de mezina familiei și de iubita sa, Codin Maticiuc a postat un mesaj extrem de emoționant în mediul online.

Codin Maticiuc și-a întâlnit cea de-a doua fată. Ana, iubita lui, a născut (1) in Stiri Mondene

Codin Maticiuc a cunoscut-o pe Ilinca

Acesta a vorbit despre sentimentele pe care le-a avut în momentul în care a văzut-o pentru prima dată pe Smaranda și a declarat că este convins că cea de-a doua lui fiică îi va urma exemplul și va face lucruri bune pentru România.

Codin Maticiuc s-a declarat îndrăgostit iremediabil de copiii săi și susține că ar face orice pentru ca lor să le fie bine. În cele din urmă, după ce a anunțat sarcina iubitei lui în urmă cu doar două luni, Codin Maticiuc a anunțat și numele pe care fiica sa îl va purta, tot astăzi. Așadar, cel de-al doilea copil al lui Codin Maticiuc se numește Ilinca, iar Codin deja o iubește extrem de tare.

Codin Maticiuc și-a întâlnit cea de-a doua fată. Ana, iubita lui, a născut (2) in Stiri Mondene

Ana nu va îmbrăca rochia de mireasă

Codin Maticiuc a mărturisit faptul că nu va face nuntă cu Ana, deoarece niciunul dintre ei nu își dorește un asemenea eveniment. Cei doi susțin că nu sunt fanii evenimentelor atât de mari pe care ei trebuie să le organizeze și a mărturisit că nici în cazul botezului Smarandei, cei doi nu au organizat o petrecere. Aceștia au preferat să vină de la biserică direct acasă, alături de nași, în loc să organizeze o petrecere de zile mari.

Codin Maticiuc și-a întâlnit cea de-a doua fată. Ana, iubita lui, a născut (4) in Stiri MondeneCu toate acestea, Codin susține că singurul motiv pentru care ar face nunta ar fi acela ca Smaranda să-i ceară să îmbrace costumul de mire. Omul de afaceri a arătat, încă o dată, faptul că ar face orice pentru copiii lui.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed