HomeStiri Mondene Coincidențe? Chiar după vestea divorțului, Brad Pitt apare în scene fierbinți alături de Marion Cotillard, în noul trailer al filmului „Allied“!

Coincidențe? Chiar după vestea divorțului, Brad Pitt apare în scene fierbinți alături de Marion Cotillard, în noul trailer al filmului „Allied“!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 760 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/646x404-3.jpg

Coincidențe? La doar câteva ore de la vestea divorțului, Brad Pitt apare în ipostaze fierbinți alături de Marion Cotillard, cea despre care se presupune că i-ar fi amantă. Scenele fac parte din noul trailer al filmului „Allied“.

646x404 (3)

Realizatorii filmului „Allied“ au decis scoaterea pe piață a trailerului imediat după anunțarea divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, mizând pe atenția de care se bucură acum actorul. Strategie de marketing sau coincidențe? Nu știm răspunsul, însă cert e că trailerul îi prezintă pe Brad Pitt și Marion Cotillard extrem de apropiați, ba chiar sărutându-se.

Și n-ar fi neapărat scenele o problemă ci, mai degrabă, partenera lui Brad. Despre Marion s-a tot spus până acum că ar fi amanta lui Brad de pe platourile de filmare, cea din cauza căreia auzim acum de un divorț între Angelina și Brad.

În producția „Allied“, Pitt joacă rolul unui ofiţer de informaţii secrete, iar Marion Cotillard o luptătoare a rezistenţei franceze. Filmul urmează să fie lansat în noiembrie în Statele Unite ale Americii, producătorii profitând la maximum de decizia divorțului cuplului Brangelina.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed