Home Stiri Colegii lui Dan Negru au încercat să îl oprească din a schimba postul de televiziune. Ce i-au spus aceștia prezentatorului?

Colegii lui Dan Negru au încercat să îl oprească din a schimba postul de televiziune. Ce i-au spus aceștia prezentatorului?

autor Bodnar Anca
223 views 3 minute timp de citit
  • Dan Negru a schimbat postul de televiziune la care lucrează
  • Foștii colegi au încercat să îl oprească din a face o schimbare
  • Prezentatorul Tv este mulțumit de schimbarea făcută

Dan Negru a schimbat postul de televiziune la care lucrează, iar asta i-a oferit maximă satisfacție, deoarece a văzut că publicul a migrat împreună cu el.

Colegii lui Dan Negru au încercat să îl oprească. Ce i-au spus aceștia?

În momentul în care Dan Negru a anunțat că va pleca de la Antena 1 la Kanal D, colegii lui au încercat să îi dea sfaturi care să îl determine să nu facă o astfel de schimbare.

Prezentatorul Tv a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat atunci.  

„Fără nicio excepție, toți colegii mei din TV m-au sfătuit să rămân în Antenă, unde aveam un salariu uriaș, eram respectat pentru că eram unul din fondatorii acelei televiziuni, cu succese TV de audiență greu egalabile, cu diferite formate TV în mulți ani, de la Academia Vedetelor la Ciao Darwin, de la Revelioane la Blonde sau Next Star. «Ești nebun, stai aici, nu-ți lipsește nimic, de la bani la respect.» Kanal mi-a oferit însă imboldul unei aventuri: quiz la TV, cultură generală pe o piață TV obișnuită cu producții îndoielnice. Nimeni nu credea că voi reuși. Mi-au spus toți: «Ești nebun de două ori, o dată că pleci și încă o dată că pleci să faci cultură generală la TV».

Le mulțumesc foștilor mei colegi că au înțeles că trebuie să plec și mă bucur că transferul meu a fost un succes. Și mai ales că s-a făcut fără poale-n cap. M-au îmboldit mulți să arunc cu pietre. Nu poți să arunci cu pietre în fântâna care ți-a dat apă.
Odată ce arunci cu pietre în unii, vei arunca și-n alții. N-am făcut asta niciodată. Dar succesul se datorează celor din Kanal, care au știut să ne potențeze. Sunt antrenori buni, ceea ce cam lipsește altor televiziuni în ultimii ani” , a povestit Dan Negru pentru revista Ciao.

Dan Negru vorbește deschis despre schimbare, menționând că pentru el a fost un lucru extrem de benefic, pe care l-a făcut cu inima deschisă.

„Înainte de a mă decide să fac o schimbare în viața mea profesională, (la 50 de ani) aproape nimeni nu mi-a dat aripi. Toți mi-au spus: la 50 de ani nu merită să mai faci nicio schimbare. Ești nebun! Azi-dimineață am primit un telefon din Cluj. M-au invitat să vorbesc la o conferință despre curajul de a o lua de la capăt și de a reuși la 50 de ani.
L-am întâlnit la Chișinău pe Nicolae Dabija, marele scriitor și dacă ar fi trăit, după succesul emisiunii Jocul Cuvintelor i-aș fi trimis un sms cu vorbele lui pe care am vrut să le aplic în viață: Ai curajul să zbori cu aripile tăiate ca să dovedești lumii că zborul nu depinde de aripi…”  a mai povestit prezentatorul Tv.

Dan Negru se simte foarte bine la noul post de televiziune, în noul proiect, reușește să își mențină publicul, și este extrem de încântat cu privire la schimbarea pe care a făcut-o.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies