HomeStiri Mondene Conflictul dintre Lana del Rey și Harvey Weinstein

Conflictul dintre Lana del Rey și Harvey Weinstein

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 911 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/LanaDelReyNME-920x584.jpg

Lana del Rey a devenit una dintre cele mai apreciate cântărețe, după ce a fost considerată, pentru o vreme, o glumă a muzicii indie.

LanaDelReyNME-920x584

Cântăreața a dat lovitura cu albumul Born to Die, care a închis gura răutăcioșilor, albumul devenind de mare succes în scurt timp.

Cântăreața a fost și ea implicată în scandalul sexual de la Hollywood, în care apare numele lui Harvey Weinstein, speculându-se că una dintre piesele Lanei del Rey i-a fost dedicată acestuia.

Este vorba despre melodia Cola, un titlu care atrage atenția asupra versurilor în care Lana vorbește despre savoarea vaginului său („My pussy tastes like Pepsi Cola”), și în care declara că are o pasiune pentru bărbații în vârstă.

Lana-Del-Rey-920x584

De fapt, adevărul este altul. Lana del Rey încerca, se pare, să-l acuze pe Harvey Weinstein de abuz asupra ei, după ce acesta i-ar fi făcut mai multe avansuri și a fost oprită să vorbească. Artista a considerat că, prin intermediul melodiei, oamenii vor înțelege mesajul, însă ironia a fost că interpretarea a fost total diferită și acuzată a ajuns să fie chiar ea…

După lansarea piesei, Harvey a insistat ca Lana să schimbe urgent versurile acelei melodii, conform declarației unui apropiat al artistei. Atunci, Lana a schimbat versul „Harvey’s in the sky”, cu versul „He’s in the sky”, pentru a evita orice scandal.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed