Home Stiri Conflictul dintre Lana del Rey și Harvey Weinstein

Conflictul dintre Lana del Rey și Harvey Weinstein

autor Elena Yvette
236 vizualizari

Lana del Rey a devenit una dintre cele mai apreciate cântărețe, după ce a fost considerată, pentru o vreme, o glumă a muzicii indie.

LanaDelReyNME-920x584

Cântăreața a dat lovitura cu albumul Born to Die, care a închis gura răutăcioșilor, albumul devenind de mare succes în scurt timp.

Cântăreața a fost și ea implicată în scandalul sexual de la Hollywood, în care apare numele lui Harvey Weinstein, speculându-se că una dintre piesele Lanei del Rey i-a fost dedicată acestuia.

Este vorba despre melodia Cola, un titlu care atrage atenția asupra versurilor în care Lana vorbește despre savoarea vaginului său („My pussy tastes like Pepsi Cola”), și în care declara că are o pasiune pentru bărbații în vârstă.

Lana-Del-Rey-920x584

De fapt, adevărul este altul. Lana del Rey încerca, se pare, să-l acuze pe Harvey Weinstein de abuz asupra ei, după ce acesta i-ar fi făcut mai multe avansuri și a fost oprită să vorbească. Artista a considerat că, prin intermediul melodiei, oamenii vor înțelege mesajul, însă ironia a fost că interpretarea a fost total diferită și acuzată a ajuns să fie chiar ea…

După lansarea piesei, Harvey a insistat ca Lana să schimbe urgent versurile acelei melodii, conform declarației unui apropiat al artistei. Atunci, Lana a schimbat versul „Harvey’s in the sky”, cu versul „He’s in the sky”, pentru a evita orice scandal.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies