Home Stiri Connect-R, acuzații grave la adresa lui Alex Velea: „Când un frate te fură, dojenește-l”

Connect-R, acuzații grave la adresa lui Alex Velea: „Când un frate te fură, dojenește-l”

autor Buinoschi Andreea
158 vizualizari

Cearta dintre Connect-R și Alex Velea nu s-a terminat și cei doi încă nu și-au spus toate lucrurile pe care le au pe suflet. Una dintre postările lui Connect-R este cea care a ridicat mai multe semne de întrebare, făcându-i pe internauți să își îndrepte atenția către Alex Velea.

Se pare că întregul scandal dintre ei a început din cauza unei piese. Unul dintre cei doi artiști a cântat-o în cadrul unui concert, dar fără a-l anunța pe celălalt de acest lucru. Din acel moment, toate prietenia lor s-a destrămat și s-au „înțepat” în mediul online de mai multe ori.

„Când un frate te fură, dojenește-l, dar, într-un final, iartă-l! Și nu-i mai da voie să facă iar un păcat (stai treaz)”, este mesaul pe care Connect-R l-a scris pe pagina sa de Instagram. Cu toate acestea, Alex Velea nu a reacționat, iar fostul soț al Mishei s-a limitat la aceste afirmații.

În urmă cu ceva timp, Connect-R l-a atacat pe Alex Velea, din nou. Acesta a spus că „trapanelele” pe care Velea a început să le cânte nu reprezintă un gen de muzică și că nu este vorba de talent. Cu toate acestea, iubitul Antoniei pare foarte mulțumit de noua abordare la care a apelat.

„Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de «trapanele». A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu «trapanele». Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are «garoiala» asta”, a spus acesta, pentru Vice

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies