Home Stiri Mondene Connect-R dă de pământ cu Alex Velea

Connect-R dă de pământ cu Alex Velea

autor Mirela
1,2K views

Scandalul dintre Connect-R și Alex Velea este departe de a se încheia. De data aceasta, de vină se pare că ar fi o piesă pe care a lansat-o Connect-R, despre care se spune că ar fi fost, de fapt, un mesaj subtil pentru iubitul Antoniei.

Totul a început după ce Alex Velea și-a schimabat radical stilul de a cânta. Acesta a ales să cânte trapanele, lucru ce l-a făcut să primească multe comentarii negative atât din partea fanilor, cât și din partea celorlalți artiști. Printe aceștia s-a numărat și Connect-R care consideră că acest gen de muzică nu are nicio legătură cu domeniul artistic.

„O nouă ciumă oferă ură pe online/ Hate în stare pură știi că și tu-l ai/ În spate după P C pisi miaună/ Acum se dă panteră bagheră și cred că-mi iau una/ Toate pică testu intestinal, fizic da și mental psihosentimental/ Vreau să văd că până mâine poți să faci senzație și cu ce ai în Stilou/ Vreau să văd că poți s-o arzi cu Raperii da ți pă’ la malu mării când iei banii pe Show”, sunt doar o parte dintre versurile melodiei lui Connect-R.

În schimb, Alex Velea se apără, spunând că, de fapt, fostul soț al Mishei ar fi atras de modul lui de ca cânta, recunoscându-i că i-a fost inspirație. Mai mult decât atât, Velea a adăugat că toate comentariile lui Connect-R ar fi făcute din frustrare, deoarece nu are posibilitatea de a face trapanele.

„Tocmai mi-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele. A fost un compliment frumos, e tovarășul meu, îți dai seama. Dar n-am înțeles ce sens mai avea remarca cu trapanele. Mi-a zis că m-a imitat toată adolescența noastră, că a luat formula mea de scenă, doar că nu-i place partea asta cu manele. Într-un fel, cred că ar încerca și el, dar nu are echipa asta de producție, nu are garoiala asta”, a spus Alex Velea, conform cancan.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed