Home Stiri Mondene Connect-R, dezvăluiri despre starea de sănătate a fiicei sale

Connect-R, dezvăluiri despre starea de sănătate a fiicei sale

autor Elena Yvette
744 views

Acum câteva luni, cântăreţul Connect-R şi soţia sa, Misha, au avut foarte multe probleme cu starea de sănătate precară  a fiicei lor, Maya, care s-a născut în ianuarie 2014.

connplus

Cei doi s-au speriat foarte tare însă în cele din urmă, totul a revenit la normal, după o serie de analize care au demonstrat că fiica lor nu avea probleme de sănătate atât de grave pe cât se credea.
„Ea a avut o perioada foarte grea in viata ei, a avut o scadere de imunitate a organismului. Dupa ce te lovesti de un astfel de eveniment, nu te mai gandesti nici sa fie cantareata, sa fie mai stiu eu ce, sa aiba nu stiu cati bani. Sanatoasa sa fie. Atat. Acel cliseu pe care il auzeam eu de fiecare data sa fie sanatos, sa fie nu stiu ce, a devenit o chestie reala pe care am simit-o cu totii si pe care ni-l dorim. E singurul lucru pe care ni-l dorim de pe la Dumnezeu pentru ea. M-a afectat destul de mult, am slabit vreo 8-9 kilograme”, a declarat Connect-R în cadrul unei emisiuni locale.

Artistul este o persoană destul de credincioasă şi foarte apropiată de Dumnezeu. De când fetiţa lui s-a îmbolnăvit, proaspătul tătic şi-a pus toată nădejdea în Bunul Dumnezeu, pentru ca micuţa lui să se vindece.

Micuţa lui fetiţă s-ar fi îmbolnăvit dintr-o anumită cauză, iar doctorii nu reuşeau să îi găsească un diagnostic corespunzător şi clar.

Tinerii părinţi, care de meserie sunt amândoi artişti, şi-au anulat toate concertele şi spectacolele în perioada în care fetiţa lor s-a simţit rău, pentru a fi alături de aceasta.

Soţia lui Connect-R, Misha, chiar a stat internată cu micuţa în spital în timpul lunii iunie.

Se pare că artistul i-a insuflat şi fetiţei sale, dragostea pentru Dumnezeu, după cum se pare, într-o poză postată de acesta, în care micuţa ţine în mână o icoană, pe care o sărută.

De Moş Nicolae, părinţii micuţei bolnăvioare i-au făcut o mare surpriză şi i-au dăruit foarte multe cadouri. Aceştia au fost nevoiţi să ducă toate cadourile în living, datorită multitudinii acestora. Printre numeroasele daruri, fetiţa a primit chiar şi o chitară, semn că părinţii îşi doresc ca aceasta să urmeze tradiţia familiei.

RTEmagicC_fetita_connect-r.jpg (1)

 

connectr_21_61d1d08cca

Sursa photo:  click.ro; libertatea.ro

 

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed