Connect-R – momente de sinceritate. Ce isi doreste de la viata si cui ii este recunoscator!

Share

Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, și-a deschis sufletul în fața tuturor celor care îl apreciază. Relu, căci așa îi spun cei dragi, este un om obișnuit care a știut că are un vis și tot ce și-a dorit a fost să-l poată îndeplini.

Stefan în buletin, Relu pentru prieteni. Așa mă cheamă, Ștefan Mihalache. Taică-meu era cu mine peste tot, la fotbal, la dansuri, iar copiii îl întrebau cum mă cheamă, iar el spunea Relu. Cred că în pielea lui Relu mă simt cel mai bine. Aveam lipsuri, doar că ai mei au știut mereu să le înlocuiască. Nouă ni se explică: mami are salariu atât, tata are salariu atât, să nu va doriți lucruri pe care nu ni le putem permite, pentru că mami nu are cum să vi le ia. Mi-am dorit la un moment dat o bicicletă și nu s-a putut. Le-am spus: «Bine, o să vorbesc cu Doamne, Doamne să îmi dea o bicicletă».
A doua zi, tata a venit cu o bicicletă. Mergea trist cu ea. Când a intrat în casă, tata a zis: «Nepotul tău, care trebuia să ne dea banii împrumutați, nu a mai avut să ne dea și ne-a dat bicicleta asta». Cumva, Universul ne-a ajutat.
Marea am văzut-o la 16 ani. Rămâneam mai tot timpul restanțieri la întreținere, dar rezolvau cumva. Îi spuneam mamei că o să mă fac mare și o să îi dau bani de bancă”, a declarat cântărețul.

Connect-R a făcut o recomandare de suflet

„Se spune că atunci când vrei să devii cineva, urmărești stelele. Să nu lăsați pe nimeni să vă întrerupă visul. Cel mai important este să fiți sinceri cu voi”, a mai spus artistul la Wowbiz.

Cântărețul a declarat că îi este recunoscător unui om care efectiv „i-a dat de mâncare”. Iată despre cine este vorba!

„Până în 2009 pot să spun că existam ca artist datorită lui Velea, pe care îl iubesc foarte mult. Velea mă lua cu el în concerte, îmi dădea să mănânc, practic. El și cu Loredana.
Eu am fost cu ideea de a îmi face codițe. Am făcut-o dintr-un complex. Nu puteam să depășesc treaba asta cu țiganii, apoi am văzut că îmi stă bine și cumva m-am lipsit o perioadă de timp de identitatea mea. În 2010 am câștigat o groază de premii și m-au anunțat de dinainte, așa că am zis că e un moment bun să mă întorc cu adevărat la ceea ce sunt eu. A fost… am scăpat de o povară, de ceva ce atârna foarte greu. Chibzuiala asta care s-a născut în familia mea a rămas și la mine. Să știi că mergeam la sală, arătam destul de bine și țin minte că mergeam în Europa și îmi luam maiouri care costau 15 lei. Banii i-am strâns pentru că am vrut să îmi ajut familia. Acum am o căsuță frumoasă și am bani pentru studiile Maiei. M-au întrebat mulți prieteni apropiați ce fac, dacă țin banii la saltea, dar știu că fiica-mea va studia la un moment dat afară. La Universitatea Berkley costă peste 40.000 de euro să studiezi un an, iar eu asta îmi doresc pentru ea”, a concluzionat artistul Connect-R pentru aceeași sursă…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news