Home Stiri Mondene Connect-R, un bărbat împlinit

Connect-R, un bărbat împlinit

autor Elena Yvette
754 views

Deşi are doar doi anişori, fetiţa lui Connect-R, Maya, pare să fie un copil foarte talentat, călcându-le părinţilor săi pe urme, în ceea ce priveşte viaţa artistică. 

connectr

Se pare că Maya este foarte pasionată atât de dans, cât şi de muzică, făcându-i pe Misha şi pe Connect-R foarte fericiţi de evoluţia şi înclinările artistice ale acesteia.

De curând, micuţul îngeraş se pare că şi-a găsit instrumentul preferat, şi anume pianul, fiind surprinsă în timp ce încerca să cânte.
”Maya a început să cânte mult mai bine la pian… Însă, cel mai bine se descurcă după ce nu mai sunt cu camera pe ea, adică la finalul filmulețului. Ascultați! :)”, scrisese Connect-R lângă filmuleţul pe care îl postase cu micuţa Maya.

Connect-R (numele real: Ștefan Relu Mihalache), a intrat în lumea artistică la vârsta de 8 ani, ca şi dansator. Abia pe la 15 ani, una dintre pasiunile sale avea să devină muzica hip-hop. Prima sa piesă s-a numit „Observ”. În anul 2014, pe data de 25 ianuarie, soţia sa Misha aducea pe lume primul lor copil.

Deşi are doar doi anişori, micuţa Maya pare să fie o domnişorică foarte frumoasă şi elegantă.
În momentul de faţă, Connect-R se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, atât personal, cât şi profesional.

vedeteconnectsisotiaca17b87883-1396018395

61674095
Sursa photo: urban.ro; cugetliber.ro; stirileprotv.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed