Home Stiri Connect-R a vorbit despre traumele copilăriei

Connect-R a vorbit despre traumele copilăriei

autor Elena Yvette
201 vizualizari

La 35 de ani, Connect-R se poate mândri cu o carieră de succes și o familie frumoasă, însă nu poate uita traumele prin care a trecut în copilărie.

2

Artistul a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre momentele grele prin care a trecut în perioada copilăriei.

Se pare că urmele lăsate de acele întâmplări din copilărie mai există și astăzi însă lui Connect-R nu îi mai este rușine să vorbească despre acest lucru.

„Trebuia să repar un ARO, dar eu scriam versuri, aveam un pix cu mine şi m-a prins tata. Mama în schimb m-a susţinut, tata nu voia să fiu artist. Mama îmi spunea: «Zi-le că eşti român», tata îmi zicea să fiu sincer, să mă prezint aşa cum sunt. Nu le spuneam că nu-s român la şcoală. Eram în clasa I sau a II-a, învățătoarea mă învoia când erau inspecţii, să aibă clasa curată. Nici acum nu am depăşit traumele din copilărie. Când intru într-un magazin am senzaţia că băiatul de la uşă se uită dubios la mine. N-am depăşit cu totul treaba asta. Fiica mea este cea mai importantă pentru mine, dar şi ce fac în studio îmi place foarte mult” , a povestit Connect-R în cadrul unei emisiuni TV…

3

Artistul se mândrește cu familia lui și cu faptul că este de etnie rromă, chiar dacă acest lucru i-a adus doar traume în perioada copilăriei. Ceea ce a trăit în acele momente l-a întărit și l-a determinat să își dorească să își învețe copilul să fie bun cu toată lumea, să nu jignească pe nimeni și să sară mereu în ajutorul celor din jur deoarece bunătatea este întotdeauna răsplătită.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies