Home Stiri A consumat băuturi alcoolice înainte de a da interviul! Lindsay Lohan le-a dat bătăi de cap jurnaliștilor din Rusia!

A consumat băuturi alcoolice înainte de a da interviul! Lindsay Lohan le-a dat bătăi de cap jurnaliștilor din Rusia!

autor Elena Yvette
147 vizualizari

Invitată să dea un interviu pentru  cel mai popular talk-show din Rusia, intitulat „Pust govoryat”, Lindsay Lohan s-a prezentat într-o stare nu tocmai bună. Mai exact, înainte de a filma, vedeta a consumat băuturi alcoolice, lucru care le-a îngreunat munca jurnaliștilor.

lindsay-lohan-b4b1cf7e-9a79-44fb-b634-0522c22872b0

Deși filmările au fost din timp stabilite, prezentatorul emisiunii, Andrey Malakhov, a fost nevoit să se roage de actriță pentru a începe interviul. Cazată la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Moscova, Lindsay s-a închis în cameră, echipa de filmare insistând ore în șir pentru ca aceasta să iasă și să înceapă interviul.

În cele din urmă, Lindsay Lohan a acceptat să vorbească. Vedeta a mărturisit că se răzgândise în privința interviului după ce l-a sunat pe fostul ei iubit, Egor Tarabasov, care i-a spus să nu declare nimic despre el.

„Ora 4:55, în sfârșit, am făcut asta! Obosiți însă mulțumiți”, a scris Andrey Malkahov pe Instagram, în descrierea unei poze cu Lindsay Lohan…

Pentru apariția în emisiunea ”Pust govoryat”, Lindsay a primit nu mai puțin de 650.000 de dolari.

Surse foto: Instagram; usmagazine.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies