HomeStiri Mondene Consumul de zahar si cancerul sunt corelate. Aici aflati de ce!

Consumul de zahar si cancerul sunt corelate. Aici aflati de ce!

autor Tudor Irina
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/Consumul-de-zahar-si-cancerul-sunt-corelate.-Aici-aflati-de-ce.png

În majoritatea cazurilor de deces al femeilor cu vârsta cuprinsă între 15-70 de ani, cauza este, în proporție de 85%, cancerul de sân.

Însă, dacă este detectat la timp, rata de supraviețuire crește. În Anglia și Statele Unite ale Americii persoanele diagnosticate cu cancer mai trăiesc circa cinci ani de la momentul detectării.

Numărul femeilor diagnosticate în acest an cu o formă de cancer mamar este de 10.000. S-au descoperit 18 subtipuri de cancer la sân, dar cel mai des întâlnit este cel dezvoltat în celulele canalelor laptelui matern și în cele care alimentează canalele cu lapte matern.

Cancerul de sân și consumul de zahăr

Cercetarea continuă a cauzelor apariției cancerului de sân are loc pentru a găsi un principal vinovat, a identifica tratamentul adecvat și a lămuri cum se poate transmite acesta prin genele defecte.

Ultimele constatări au arătat faptul că zahărul și consumul acestuia pot favoriza problemele de sănătate, chiar și cancerul.

În urma unui studiu realizat pe șoareci și diete total diferite s-a constatat că zahărul consumat de șoareci a dezvoltat tumori la nivelul glandei mamare.

Peiying Yang, profesor doctor asistent la Paliativă, Reabilitare și Medicină integrată, afirmă: „Am constatat că aportul de zaharoză la șoareci, comparabil cu nivelurile dietelor occidentale, a dus la o creștere a creșterii tumorale și a metastazelor, comparativ cu o dietă non-zaharidă din amidon”.

Coautorul dr. Lorenzo Cohen susține: „Am constatat că fructoza specifică în zahărul de masă și siropul de porumb cu un conținut ridicat de fructoză, omniprezent în sistemul nostru alimentar, a fost responsabil pentru facilitarea metastazelor pulmonare și a producției de 12-HETE în tumorile de sân”.

În urma unui studiu, mortalitatea raportată la cancerul de sân în rândul femeilor este direct corelată cu alimentația, arătându-se o legătură strânsă între cancerul mamar și zahăr.

Studiul a mai arătat că insulina este singurul factor comun între consumul de zahăr și cancerul de sân. Nivelul glicemiei crește mult prea mult atunci când se consumă zahăr. Din acest motiv, diabeticele sunt mai expuse riscului de cancer la sân.

Apariția cancerului este legată de ciclul normal al celulelor sănătoase care, dacă nu mor și nu sunt înlocuite, favorizează apariția cancerului. Înmulțirea celulelor vechi duce la apariția tumorilor…

Pentru o viață cât mai lungă și sănătoasă, găsiți un mod de a îndulci alimentele fără a folosi zahărul, care poate duce la apariția cancerului mamar.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed